Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

ISIS-ovi hakeri su umjesto najpopularnije tražilice na svijetu, onesposobili stranicu male indijske tvrke.


ISIS-ovi hakeri okupljeni u grupu CCA (Cyber Caliphate Army) uspjeli su u utorak srušiti krivi Google! Naime, umjesto najpopularnije tražilice na svijetu, onesposobili su stranicu male indijske tvrke koja na radi na adresi addgoogleonline.com i koja lokalnim korisnicima pruža optimizirano pretraživanje.

Vezani članci Policija u Sarajevu Bosna i Hercegovina uhitila muškarca kojeg traži više zemalja, istražuje se zbog povezanosti s terorizmom Haker za računalima Dnevnik Nove TV otkriva koliko novca traže hakeri od INA-e: "Moguće je da je netko kliknuo na mail na koji nije trebao"

Hakeri su na stranici ostavili pjesmu koja na francuskom jeziku slavi tu terorističku organizaciju, međutim ta objava nije bila dugog vijeka jer se u međuvremenu u priču umiješala druga hakerska skupina "n3far1ous".

Ta je, pak, družina obrisala tragove pripadnika ISIS-a, te na navedenoj adresi i danas stoji njihova obavijest u kojoj poručuju članovima CCA da se, slikovito rečeno, nose.

Hakirali stranicu ISIL-a i na nju stavili reklamu za Viagru

Pripadnici skupine CCA su u posljednje vrijeme harali po britanskim internetskim stranicama, međutim iako se privremeno pod napadom našlo 35 adresa, nisu stradali 'veći igrači'.

Dapače, na neko je vrijeme bila hakirana stranica nekoga japanskog instruktora plesa, a pod napadom se našla i tvrtka koja prodaje namještaj i luminate.

Članovi CCA su nedavno poručili da će uskoro krenuti u rat protiv Facebooka i Twittera jer su im administratori tih mreža obrisali račune.