Obavijesti Video Pretražite Navigacija
LINKS

iPad Pro – elegancija u novom ruhu sada s 10% popusta!

Links
Links
Nebitno koji zadatak je pred tobom, iPad Pro mu je dorastao – ali i više od toga. Danas je iPad Pro moćniji od većine PC prijenosnika, a ako tražiš novo tablet računalo, više ne moraš čekati.

Zašto odabrati iPad Pro tablet računalo?

Novi iPad Pro karakterizira 10.5 inčni zaslon s A10X Fusion čipom za iznimnu snagu. Uz Retina Display s ProMotion tehnologijom čini iPad Pro uređaj s najnaprednijim zaslonom u svijetu.

Danas je iPad Pro moćniji od većine PC prijenosnika, pa surfanje Safarijem ili igranje 3D igara nikada nije bilo glađe i nesmetano. Možeš surfati do 10 sati internetom putem Wi-Fi veze, gledanja videozapisa ili slušanja glazbe, uz 64 GB memorije.

Upotpuni iskustvo s Apple Pencil i Smart Keyboardom

Svoje iskustvo možeš unaprijediti i s Apple Pencil i Smart Keyboardom. Uz Instant Notes svoju inspiraciju možeš zapisati kada god poželiš. Također, Instant Markup ti omogućuje jednostavno potpisivanje dokumenata, komentiranja u PDF-u ili uzimanja screenshoteova. Tipkovnica je napravljena u pravoj veličini i služi kao zaštita za cijeli iPad Pro!

Ako imaš ZABA MasterCard karticu i trebaš novi tablet, svoj iPad Pro možeš kupiti u Linksu! Plati Mastercard i Maestro karticama Zagrebačke banke i uštedi čak 10% na online kupnju.

Ponudu koja vrijedi samo do petka 8.12.2017. možeš iskoristi OVDJE.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ponovite se Kad ponestane zanimacije! Uređaji koje se isplati ugrabiti na proljetnim akcijama Slika nije dostupna MIŠ U RUKE I PRAVAC NA ONLINE HAPPY DAY ŠOKANTNO: Mjesto gdje nema virusa, samo ludi popusti!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene