Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OMOGUĆITE VAŠEM MALIŠANU DA BRŽE PROHODA

Inovativni izum oduševio majke diljem svijeta!

PR
PR
Aktualno Galerija PR PR PR PR PR PR PR PR +0 PR Galerija 1/5 >>
Uz ovo će bebini prvi koraci biti sigurniji i lakši!

 Biti roditelj veoma je izazovan zadatak, ali prizor kako vaša beba pravi prve korake jedan je od najuzbudljivijih trenutaka za svakog roditelja koji će ostati urezan u vaše sjećanje do kraja života.

Kako biste im pomogli da što brže prođu kroz ovu fazu, steknu stabilnost i oslobode se straha, isprobajte ovaj nevjerojatni izum koji je oduševio majke diljem svijeta. Više ne morate provoditi sate u savijenom položaju hodajući za bebom gdje god ona krene.

Sve to možete raditi pomoću jedne ruke i bez previše napora istodobno uživajući u nezaboravnom prizoru i prvim koracima vaše bebe.

PR PR

Brzo i lako do stabilnoga i sigurnog prvog koraka

Prije nego što vaša beba nauči prve korake mora proći kroz nekoliko faza. Beba prvo mora naučiti sjediti, zatim počinje faza u kojoj bebe istražuju puzeći po podu. Tek nakon ove faze beba se polako počinje uspravljati i nastoji napraviti prve korake. Ono što potiče bebu na ovakav razvojni put su radoznalost i želja za upoznavanjem svijeta oko sebe.

Ti procesi obično se događaju između 6. i 12. mjeseca kada se beba intenzivno razvija. Proces učenja prvih koraka možete olakšati i ubrzati pomoću genijalnog izuma koji su posebno kreirali vrhunski stručnjaci.

Ovaj izum pomaže vašoj bebi da stabilno stoji na svojim nogama i sigurno korača bez pridržavanja za vaše ruke, zidove ili namještaj. U pitanju je revolucionarna hodalica pod nazivom Walby koja je prodana u više desetaka tisuća primjeraka što nesumnjivo dokazuje da je ovo jedan od najboljih rekvizita koji vam može pomoći s bebom.

Istodobno čuva vaša leđa i štiti bebu od padova i ozljeda

Ova sigurnosna hodalica iznimno je čvrsta i praktična i predstavlja jedinu pomoć koja će vašoj bebi biti potrebna tijekom procesa učenja prvih koraka.

Zasigurno je jedna od najkvalitetnijih hodalica koje možete pronaći na tržištu. Jer ova hodalica posjeduje ergonomski dizajn koji se savršeno prilagođava tijelu bebe. Također, napravljena je od materijala vrhunske kvalitete koji jamče mekoću i maksimalnu udobnost pa će vaša beba sigurno uživati učeći svoje prve korake.

Remenje koje vodi do ručke kojom pridržavate bebu pričvršćeno je i s prednje i sa stražnje strane što omogućuje znatno bolju kontrolu nad pokretima bebe i drastično smanjuju opterećenje na bebu. Dužinu remena možete prilagoditi vašoj visini kako se ne bi morali stalno savijati i izazivati nelagodu u leđima. Istodobno ćete moći pomoći vašoj bebi da održava ravnotežu.

Također, praktična hodalica Walby posjeduje inovativni dio za prepone koji druge hodalice slične namjene nemaju. Ovaj je dio posebno dizajniran kako bi spriječio spoticanje bebe prilikom hodanja.
Stoga je Walby izbor broj 1 kada su u pitanju hodalice za bebu.

PR PR

Nema više straha od spoticanja i hodanja

Iako beba ima prirodni instinkt i želju za hodanjem, često je obuzeta strahom i potrebno je dosta vremena da se oslobodi i pusti iz naručja.

Stoga je ova hodalica savršena jer pomaže pri savladavanju straha. Pomoći će joj da ojača i postigne bolju ravnotežu tako da uskoro može samostalno hodati bez ičije pomoći.

Prednost je ove hodalice i u tome što beba može slobodno koristiti ruke kako bi naučila balansirati umjesto da se oslanja na vas i konstantno držanje za ruke.

Slijedi posebno iznenađenje za sve roditelje!

Pomozite svojoj bebi da krene u život sigurnim koracima uz vašu minimalnu pomoć i nabavite ovu inovativnu hodalicu za učenje prvih koraka.
U razgovoru s distributerom uspjeli smo dogovoriti nesvakidašnju ponudu za sve naše čitatelje.

Samo danas imate priliku naručiti nevjerojatnu hodalicu za učenje prvih koraka po super povoljnoj cijeni uz jedinstven popust od 50 %! To nije sve, distributer vam nudi i posebno jamstvo za povrat novca. Hodalicu možete vratiti nakon 44 dana i dobit ćete cjelokupan iznos koji ste izdvojili za nju, tako da nemate što izgubiti.

PR PR

NAPOMENA: Ponuda traje do ponoći ili do isteka zaliha. Stoga požurite jer se zalihe tope velikom brzinom.

Kliknite ovdje i naručite praktičnu i udobnu hodalicu za lako i zabavno učenje prvih koraka vaše bebe!



 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene