Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Industrija nafte d.d. danas je u prostorijama Dobrovoljnog vatrogasnog društva Žrnovnica okupila 5 DVD-a s područja Dalmacije i uručila im donaciju u iznosu od 100.000 kuna.


Jedan dio donacije uplaćen je na račune DVD-a Gata, Podstrana, Solin, Zadvarje i Žrnovnica, dok je drugi dio ostvaren u INA-inim karticama koje je vatrogascima uručio regionalni direktor Usluge kupcima i maloprodaje regije Split, Ivica Serdarević.

Vezani članci Zgrada Ine Član Uprave Ine dao ostavku: Bio je direktor korporativnih usluga, kasnije prešao u MOL grupu Aktivisti Greenpeacea održali prosvjed ispred Inine zgrade ''Ivana D – dvije godine nebrige'': ''Planira li Ina oboriti i preostalih 19 platformi na dno Jadrana?''

Tom je prilikom vatrogascima zahvalio za sve što su učinili u najtežim satima i danima za Split i njegovu okolicu te je istaknuo: Bili su to izuzetno teški, ali i herojski trenuci u kojima ste, usprkos katastrofi ogromnih razmjera, ne štedeći sebe, zadržali smirenost, postupali odgovorno, nošeni srcem i željom da spasite vaš i naš Split, njegove ljude i njihove kuće. Hvala vam u ime svih nas koji danas, zahvaljujući vama i vašem neprocjenjivom angažmanu, možemo normalno živjeti, hvala i u ime svih gostiju našega grada koji, zahvaljujući vama i vašemu angažmanu, mogu uživati u njegovim ljepotama. Ovom bih prilikom naglasio kako Ina veliku pozornost pridaje upravo vatrogastvu i organizaciji protupožarne zaštite. U našoj je kompaniji to sastavni dio svakodnevne tehnološke discipline i radne aktivnosti te stoga još više cijenimo ovaj vaš veliki doprinos.

Predstavnik DVD-a Žrnovnica, vatrogasni zapovjednik Branimir Roguljić tom je prigodom izjavio: Zahvaljujmo Ini što je pravovremeno prepoznala trenutak u kojem nam je pomoć potrebna i pomogla nam svojom donacijom. Novčana sredstva koja su nam uplaćena iskoristit ćemo za opremanje naših društava i vatrogasaca, a iznos na INA kartici omogućit će nam da naša vatrogasna vozila i dalje pravovremeno stižu na lokacije.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju