Obavijesti Video Pretražite Navigacija

INA uručila donaciju vatrogascima Dalmacije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Industrija nafte d.d. danas je u prostorijama Dobrovoljnog vatrogasnog društva Žrnovnica okupila 5 DVD-a s područja Dalmacije i uručila im donaciju u iznosu od 100.000 kuna.

Jedan dio donacije uplaćen je na račune DVD-a Gata, Podstrana, Solin, Zadvarje i Žrnovnica, dok je drugi dio ostvaren u INA-inim karticama koje je vatrogascima uručio regionalni direktor Usluge kupcima i maloprodaje regije Split, Ivica Serdarević.

Pročitajte i ovo Naftna platforma Geofizički podaci Hrvatska i Kanada zajedno će tražiti naftu i plin: Grade se četiri nove bušotine Radovi na odmorištu Zagreb - 2 Radovi na A3 VIDEO/FOTO Ogromno gradilište kraj Zagreba: Novi kompleks niče na mjestu poznatog odmorišta, doznajemo što će se sve izgraditi

Tom je prilikom vatrogascima zahvalio za sve što su učinili u najtežim satima i danima za Split i njegovu okolicu te je istaknuo: Bili su to izuzetno teški, ali i herojski trenuci u kojima ste, usprkos katastrofi ogromnih razmjera, ne štedeći sebe, zadržali smirenost, postupali odgovorno, nošeni srcem i željom da spasite vaš i naš Split, njegove ljude i njihove kuće. Hvala vam u ime svih nas koji danas, zahvaljujući vama i vašem neprocjenjivom angažmanu, možemo normalno živjeti, hvala i u ime svih gostiju našega grada koji, zahvaljujući vama i vašemu angažmanu, mogu uživati u njegovim ljepotama. Ovom bih prilikom naglasio kako Ina veliku pozornost pridaje upravo vatrogastvu i organizaciji protupožarne zaštite. U našoj je kompaniji to sastavni dio svakodnevne tehnološke discipline i radne aktivnosti te stoga još više cijenimo ovaj vaš veliki doprinos.

Predstavnik DVD-a Žrnovnica, vatrogasni zapovjednik Branimir Roguljić tom je prigodom izjavio: Zahvaljujmo Ini što je pravovremeno prepoznala trenutak u kojem nam je pomoć potrebna i pomogla nam svojom donacijom. Novčana sredstva koja su nam uplaćena iskoristit ćemo za opremanje naših društava i vatrogasaca, a iznos na INA kartici omogućit će nam da naša vatrogasna vozila i dalje pravovremeno stižu na lokacije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene