PR
PR Foto: PR

Uslijed hladnijeg vremena INA je za svoje kupce ukapljenog naftnog plina (UNP) na području Sisačko-moslavačke županije osigurala novi, povoljniji proizvod UNP PB SMJESA – SISAČKO-MOSLAVAČKA. Proizvod je geografski ograničen i namijenjen je isključivo fizičkim osobama s područja spomenute županije koje posjeduju UNP spremnik Ine*.


UNP PB SMJESA – SISAČKO-MOSLAVAČKA istih je karakteristika kao i uobičajena smjesa UNP-a koju INA stavlja na tržište. Cjenovno će biti povoljnija za 1 kn po kilogramu u odnosu standardni UNP. Kupci će se novim proizvodom moći opskrbljivati u razdoblju od 15. veljače do 14. travnja 2021. godine. Također, kupcima na području Sisačko-moslavačke županije INA u razdoblju od 1. siječnja do 31. ožujka neće naplaćivati najam UNP spremnika. Narudžbe novog proizvoda moguće je napraviti putem besplatnog telefona 0800-0809 ili slanjem elektroničke pošte na veleprodaja@ina.hr.

Vezani članci PR INA Loyalty program okuplja već 200.000 članova! Zgrada Ine Pregovori oko Ine još traju, ali stajališta o cijeni - prilično su udaljena

Više informacija o ukapljenom naftnom plinu i mogućnostima kupnje potražite na službenoj internet stranici Ine.

* Na ostalim područjima Republike Hrvatske UNP se prodaje po cijenama važećim na dan isporuke i bez naplate troškova prijevoza.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Rafineriji nafte Rijeka, dok se na industrijskoj lokaciji u Sisku razvijaju održive alternativne djelatnosti. Regionalna maloprodajna mreža sastoji od više od 500 maloprodajnih mjesta u Hrvatskoj i u susjednim zemljama. INA Grupa članica je MOL Grupe.