Obavijesti Video Pretražite Navigacija
INA

INA osigurala jeftiniji UNP za stanovnike potresom pogođenih područja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uslijed hladnijeg vremena INA je za svoje kupce ukapljenog naftnog plina (UNP) na području Sisačko-moslavačke županije osigurala novi, povoljniji proizvod UNP PB SMJESA – SISAČKO-MOSLAVAČKA. Proizvod je geografski ograničen i namijenjen je isključivo fizičkim osobama s područja spomenute županije koje posjeduju UNP spremnik Ine*.

UNP PB SMJESA – SISAČKO-MOSLAVAČKA istih je karakteristika kao i uobičajena smjesa UNP-a koju INA stavlja na tržište. Cjenovno će biti povoljnija za 1 kn po kilogramu u odnosu standardni UNP. Kupci će se novim proizvodom moći opskrbljivati u razdoblju od 15. veljače do 14. travnja 2021. godine. Također, kupcima na području Sisačko-moslavačke županije INA u razdoblju od 1. siječnja do 31. ožujka neće naplaćivati najam UNP spremnika. Narudžbe novog proizvoda moguće je napraviti putem besplatnog telefona 0800-0809 ili slanjem elektroničke pošte na veleprodaja@ina.hr.

Pročitajte i ovo Provjereno: Šljunak - 7 Krađa trajala mjesecima Neki su odvozili po malo, neki utovarivali bagerima... sve dok nije nestalo dvije trećine brda: "To je sve na otvorenom" Marko Bočina i Davor Štern - 1 ŠTO SE KRIJE IZA OPTUŽBI? Energetski stručnjak o jadikovkama iz Budimpešte: "Izuzeće od sankcija bi trebalo isteći ovih dana, stoga je najbolje optužiti Hrvate"

Više informacija o ukapljenom naftnom plinu i mogućnostima kupnje potražite na službenoj internet stranici Ine.

* Na ostalim područjima Republike Hrvatske UNP se prodaje po cijenama važećim na dan isporuke i bez naplate troškova prijevoza.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Rafineriji nafte Rijeka, dok se na industrijskoj lokaciji u Sisku razvijaju održive alternativne djelatnosti. Regionalna maloprodajna mreža sastoji od više od 500 maloprodajnih mjesta u Hrvatskoj i u susjednim zemljama. INA Grupa članica je MOL Grupe.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene