Obavijesti Video Pretražite Navigacija
INA GRUPA

INA na 3. mjestu TOP 5 Poslodavaca Partnera za 2019. godinu

PR
PR
Aktualno Galerija PR PR +0 PR Galerija 1/2 >>
INA se nalazi na 3. mjestu TOP 5 Poslodavaca Partnera uz izvanredan rezultat od 98% bodova što kompaniju svrstava među najbolje poslodavce na tržištu

 Ini je jučer svečano uručena nagrada TOP 5 Poslodavaca Partnera koja se dodjeljuje najboljima za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima. Kontinuirani status certificiranog Poslodavca Partnera koji INA posjeduje od 2010. godine potvrđuje visoke standarde kvalitete Ininih procesa, zahvaljujući kojima se kompanija na hrvatskom tržištu ističe po inovativnim i modernim praksama u upravljanju ljudskim resursima. Kontinuirano ulaganje u brigu o zaposlenicima svrstava Inu na visoko 3. mjesto TOP 5 Poslodavaca Partnera.

Pročitajte i ovo Marko Bočina i Davor Štern - 1 ŠTO SE KRIJE IZA OPTUŽBI? Energetski stručnjak o jadikovkama iz Budimpešte: "Izuzeće od sankcija bi trebalo isteći ovih dana, stoga je najbolje optužiti Hrvate" Plin puni gradsku blagajnu Kontinuirani izvor prihoda Plin puni gradsku blagajnu: "Iduće godine trebali bi uprihoditi oko 1,4 milijuna eura"

Certifikat je u ime kompanije primila Vladimira Senčar Perkov, direktorica Ljudskih resursa u Ini koja je pritom istaknula: „Ulazak u TOP 5 Poslodavaca Partnera veliko je priznanje i potvrda struke o kvaliteti našeg rada po najvišim standardima. Prioritet nam je izgradnja konstruktivne kompanijske kulture u kojoj se radnici osjećaju zadovoljno te imaju priliku razvijati se u skladu s osobnim profesionalnim interesima i potencijalom. Nastavljamo s usavršavanjem programa te razvojem inovativnih i vodećih praksi za naše zaposlenike.“

PR PR

Lista TOP 5 Poslodavaca Partnera objavljuje se od 2008. godine, a za ulazak u TOP 5 ove godine je bilo potrebno ostvariti ukupni rezultat od čak 97% bodova. Sve TOP 5 organizacije imaju strateški postavljenu funkciju upravljanja ljudskim resursima, kontinuirano ulažu u razvijanje svojih zaposlenika te posebnu pažnju pridaju odnosu prema zaposlenicima te osiguravanju raznolikost i inkluzivnost u svojim organizacijama.

Ponosni smo na ovo priznanje, no najveće zadovoljstvo nam čini vidjeti kako navedene prakse svakodnevno žive u našoj organizaciji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene