PR
PR

Prosinac, mnogima najdraži i najposebniji mjesec u godini vrijeme je kada darujemo i uveseljavamo obitelj i prijatelje.


 No, ovog mjeseca ne moraš misliti samo o svojim najmilijima, već imaš priliku nagraditi i sebe poklonima koji će ti ove blagdane učiniti još toplijima i zabavnijima.

Vezani članci PR Popularni edukacijski mobilni telefon MAKERphone stiže u A1 ponudu PR Prijavite se s klincima za STEM interaktivnu igru i ponesite kući mobitel o kojemu svi pričaju – MAKERphone!

Naime, A1 Hrvatska pripremio je posebno blagdansko iznenađenje za sve svoje korisnike na bonove. Svakog dana do kraja ove godine očekuju te zabavne blagdanske potrage na A1 NEMA DA NEMA stranici nakon koje je moguće odabrati i aktivirati jedinstvene ponude po atraktivnim cijenama.

U samo par klikova do posebne Nema da nema Dnevne ponude

Edo Medo i Bor Stribor samo su neka od imena zagonetnih božićnih likova koji se skrivaju na posebnim blagdanskim fotkama tijekom cijelog prosinca na A1 NEMA DA NEMA stranici. Potrebno ih je pronaći, a pronalaskom traženog lika za pojedini dan otvaraju se tri posebne personalizirane i prilagođene ponude kreirane baš za tebe, temeljene na tvojim potrebama i navikama. Osim toga, u slučaju pronalaska zagonetnih božićnih likova očekuju te i dodatni GB, SMS-ovi ili minute po atraktivnim cijenama.

Nakon pronalaska i klika na traženi lik, otvara se polje za unos A1 broja na bonove, nakon čega na mobilni uređaj u obliku SMS poruke stižu tri personalizirane i prilagođene ponude po posebnim cijenama. Tada je potrebno pratiti upute te izabrati i aktivirati jednu od ponuda, onu koja će ti dodatno uljepšati i razveseliti blagdane i komunikaciju s obitelji i prijateljima.

Još brže do ponude preko Moj A1 aplikacije

Kako do posebne Nema da nema Dnevne ponude?  Vrlo jednostavno, a najbrže preko Moj A1 aplikacije, uz samo jedan klik. Osim preko Moj A1 aplikacije, ponuda je dostupna tijekom cijelog prosinca i na posebnoj web stranici A1 NEMA DA NEMA te na zahtjev slanjem SMS poruke sa sadržajem „?“ na broj 13105.