Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neobična fotografija

Idu li i duše životinja dalje? Vjeruje da je snimila duha svog uginulog retrivera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slika je zabilježena točno u trenutku dok je vlasnica prosipala pepeo vojenog psa preko njemu omiljenog igrališta.

Ako dopuštate mogućnost da ljudske duše po smrti napuštaju tijela, pa i to da ih je ponekad moguće vidjeti i snimiti, možda bismo mogli reći da nema razloga da onda isto ne vrijedi i za životinje.

Pročitajte i ovo Ilustracija optužuju vlasti Umro od srčanog udara na plaži, a onda je obitelj doživjela novi šok: "Čije su nam tijelo to dovezli?!" Ilustracija Ljubav je kriva?! ''Štene je letjelo 10 metara u daljinu'': Žena koja baca životinje kroz prozor ponovno ima psa

A Amerikanka Ashley Lang vjeruje upravo u to, da je nedavno njezin prijatelj na mobitelu 'uhvatio' uginuloga zlatnog retrivera Wagnera, i to upravo u trenutku dok je prosipala njegov pepeo preko igrališta na kojemu se najviše volio igrati.

Vidite li i vi na slici jezivu figuru kako promatra djecu iz grmlja?

"Mislim da je to što vidimo na slici fantastično. Rep i šapice izgledaju baš poput Wagnerovih", izjavila je za televizijsku postaju CBS Lang, čija fotografija možda i u vama probudi nadu da je vaš pokojni ljubimac sada na nekom lijepom i sretnom mjestu.

No, naravno, kao i uvijek kada govorimo o materijalima koji navodno dokazuju postojanje onostranog, treba dopustiti mogućnost i da je fotografija koju je podijelila s medijima tako ispala sasvim slučajno, kao i to da je naknadno digitalno obrađena u nekom od za to predviđenih programa.

Jezivo iznenađenje u ponoć: Na hodniku ih dočekali duhovi dviju djevojčica

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene