Slika je zabilježena točno u trenutku dok je vlasnica prosipala pepeo vojenog psa preko njemu omiljenog igrališta.


Ako dopuštate mogućnost da ljudske duše po smrti napuštaju tijela, pa i to da ih je ponekad moguće vidjeti i snimiti, možda bismo mogli reći da nema razloga da onda isto ne vrijedi i za životinje.

Vezani članci Hitna pomoć na plaži, ilustracija Rastu temperature, ali i opasnost za kupače: Doznajte gdje je kupanje najopasnije i kako spriječiti tragedije Retriveri uopće nisu imali problem s time što su im stranci upali u kuću (FOTO: Screenshot) Zlatnog li retrivera: Ukrao je palačinke, izazvao požar i potom mirno zadrijemao na kauču

A Amerikanka Ashley Lang vjeruje upravo u to, da je nedavno njezin prijatelj na mobitelu 'uhvatio' uginuloga zlatnog retrivera Wagnera, i to upravo u trenutku dok je prosipala njegov pepeo preko igrališta na kojemu se najviše volio igrati.

Vidite li i vi na slici jezivu figuru kako promatra djecu iz grmlja?

"Mislim da je to što vidimo na slici fantastično. Rep i šapice izgledaju baš poput Wagnerovih", izjavila je za televizijsku postaju CBS Lang, čija fotografija možda i u vama probudi nadu da je vaš pokojni ljubimac sada na nekom lijepom i sretnom mjestu.

No, naravno, kao i uvijek kada govorimo o materijalima koji navodno dokazuju postojanje onostranog, treba dopustiti mogućnost i da je fotografija koju je podijelila s medijima tako ispala sasvim slučajno, kao i to da je naknadno digitalno obrađena u nekom od za to predviđenih programa.

Jezivo iznenađenje u ponoć: Na hodniku ih dočekali duhovi dviju djevojčica

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook