Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve za ljepotu

Ova žena je obrijala svoje lice - Pogledajte i zašto je to učinila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U zadnje vrijeme brojni kozmetičari istču da je brijanje lica sjajan način uljepšavanja jer, između ostalog, pomlađuje, pegla bore i skida površinske slojeve kože s mrtvim stanicama.

Novinarka srpskog Telegrafa probala je po prvi put u životu ono što je većini muškaraca svakodnevica, obrijati lice. Ne, doduše, zato što je izgledala kao Luciano Pavarotti, već stoga što je bila radoznala isprobati trend koji je ponovo popularan među ženema.

Pročitajte i ovo Brada - 2 "Bradate aukcije" Brade u Splitu padale u humanitarne svrhe: "Šest mjeseci je puštam, majka će mi biti najsretnija" Slika nije dostupna Reklamni trikovi Žene se PONEDJELJKOM osjećaju najružnije?!

Naime, u zadnje vrijeme brojni kozmetičari istču da je brijanje lica sjajan način uljepšavanja jer, između ostalog, pomlađuje, pegla bore i skida površinske slojeve kože s mrtvim stanicama.

Poslije prvog takvog iskustva novinarka je izjavila da je osjećaj smiješan i čudan, ali i u članku ponovila navode istih stručnjaka da brijanje lica ne izaziva ubrzan rast dlačica, odnosno da one ne postaju zbog toga tamnije i oštrije. 

Upozoravamo da se s tim ljudima ne slažu baš svi, te vas savjetujemo da se ipak informirate što je više moguće da kasnije ne bi bilo kajanja. Dame u videima koje donosimo su 'za' te sigurno vrijedi poslušati nihova iskustva. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene