Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mamac za naivce

Senzacija odgođena do daljnjeg: Biće uočeno uz obalu ipak nije sirena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Budući da se bliži Noć vještica, ovakvih će podvala iz dana u dan biti sve više.

Paul Jones, Englez iz Great Yarmoutha, uspio je uvjeriti dio internetske publike da je more na obalu tog grada doista izbacilo tijelo sirene.

Pročitajte i ovo Ptice u letu točno u podne Nemojte se uznemiriti, Hrvatskom će odjeknuti sirene: Pogledajte o čemu je riječ Ilustracija Obratio se Splitski župnik: "Postoje razdoblja tijekom godine kada je demonsko uznemiravanje jače nego inače, a Noć vještica je na vrhu liste. Te večeri zna bit ružno"

Fotografije koje je u nedjelju objavio na svom profilu na Facebooku u par dana je pogledalo više stotina tisuća ljudi (dvadeset tisuća dijeljenja!), a i video je u međuvremenu postao pravi hit na raznim platformama.

Na žalost onih koji su se poveselili da napokon postoji dokaz da se stari Grci nisu tek prepustili maštanju kada su pisali o tom misterioznom biću, letimičan pregled Jonesovog profila je otkrio da se jako veseli Noći vještica, odnosno da je 'sirena' bio njegov rani pokušaj da impresionira svoje prijatelje jednako zaljubljene u horor motive. U svakom slučaju, svaka mu čast na radu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene