Huawei je na nedavno održanoj Developers konferenciji (HDC) predstavio svoj najnapredniji pametni sat dosad – Watch GT 2 Pro.

Galerija


Pametni sat predstavlja značajan korak naprijed u odnosu na prošle modele iz GT serije, a u Hrvatskoj je dostupan u posebnoj ponudi. Svi koji do 11. listopada kod prodajnih partnera prednaruče Huawei Watch GT 2 Pro, na poklon će dobiti 899 HRK vrijedne FreeLace Pro bežične slušalice, također predstavljene prije nekoliko tjedana.

Vezani članci PR Huawei AppGallery nezaustavljivo raste: Najvažnije lokalne aplikacije već su tamo Tri domaće aplikacije koje će vas zabaviti ove blagdane Naše, a svjetske: Tri domaće aplikacije koje vrijedi istražiti i poduprijeti

Huawei Watch GT 2 Pro dizajniran je kako bi korisnike potaknuo na istraživanje, učenje novih vještina i otkrivanje vlastitih granica zahvaljujući naprednim funkcijama bilježenja sportskih rezultata i zdravstvenog stanja korisnika. Sat je minimalistički i udoban, a lice je izrađeno od safira, puno izdržljivijeg materijala koji će osigurati otpornost na ogrebotine, čak i tijekom zahtjevnih sportova na otvorenom. Kućište je izrađeno od titana, a korisnici bez straha mogu koristiti Watch GT 2 u svim svojim avanturama.

Praćenje zdravstvenih parametara također je poboljšano, zahvaljujući nadograđenoj Huawei TruSeen™ 4.0+ tehnologiji koja pruža preciznija očitanja otkucaja srca. Huawei Watch GT 2 Pro također podržava praćenje otkucaja u stvarnom vremenu – nadgleda puls, brzinu otkucaja srca, upozorava na visok puls, kapacitet unosa kisika, vrijeme oporavka i još mnogo toga.

U ponudi je i preko 100 načina vježbanja, bez obzira jesu li korisnici iskusni sportaši, rekreativci, ili se tek počinju baviti nekim sportom. Odsad je moguće pratiti i rezultate skijanja, skijaškog trčanja, snowboardinga ili igranja golfa. Kojim god sportom se bavili, korisnici se mogu osloniti na Huawei Watch GT 2 Pro, čak i avanturisti koji se bave ekstremnim sportovima na otvorenom. Sat će prikazati vrijeme izlaska i zalaska sunca, mjesečevu fazu, vrijeme plime i oseke, kao i upozoriti na ekstremne vremenske uvjete. Za korisnike koji vježbaju kod kuće osigurano je 10 tečajeva koje je moguće pokrenuti na satu kako bi korisnici poboljšali vlastitu tjelesnu kondiciju.

Huawei Watch GT 2 Pro nudi preko 200 opcija izgleda naličja, uz brojne prilagodbe koje je moguće napraviti, a korisnicima je ponuđena dodatna mogućnost personalizacije kroz korištenje vlastitih fotografija iz galerije pametnog telefona.

Watch GT 2 Pro dolazi u dvije varijante, Night Black sportskoj verzijii ili Nebula Grey klasičnom izdanju. Preporučena maloprodajna cijena iznosi 2.399 HRK, a pametni sat moguće je pronaći kod prodajnih partnera. Svi koji se do 11. listopada odluče na prednarudžbu na poklon će dobiti nove Huawei FreeLace Pro bežične slušalice koje nude izvrstan zvuk i moderan dizajn, uz podršku za aktivno blokiranje buke i bateriju koja će omogućiti reprodukciju od čak 24 sata.

O Huaweiju

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja, njima se koristi trećina svjetske populacije, a prema broju isporuka u 2019. godini tvrtka je i jedan od najvećih proizvođača mobilnih telefona na svijetu. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaji, usluge ”u oblaku” (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 20 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta. ”Omogućavamo izgradnju bolje povezanog svijeta”, krilatica je koju svakodnevno ostvaruje i živi Huawei Business Consumer Group.

Za više informacija posjetite Huawei stranicu za korisnike, Facebook stranicu Huawei Mobile Hrvatska, Huawei Mobile Hrvatska Instagram, Huawei Mobile Hrvatska You Tube kanal te Huawei Forum Hrvatska.