Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ove godine NLO-i su očito izrazito aktivni. jedan entuzijast iz Hrvatske tvrdi da je snimio veliki matični brod koji se brzo približava Zemlji. Snimku možete pogledati samo na Dnevnik.hr-u.


'U više navrata sam snimio na noćnom nebu iznad grada Rijeke običnom kamerom sa 25x optičkim zumom nepoznato nebesko tijelo velikih dimenzija koje se prilično brzo približava planeti i mijenja položaj svake noći. Pojavljuje se na horizontu oko 2 ujutro i ostaje vidljivo kao najsvjetlije tijelo na nebu pored Mjeseca čak i kad potpuno svane', rekao nam je 39-godišnji NLO entuzijast iz Rijeke.

Vezani članci Slika nije dostupna "Izvanzemaljci su stvarni!" Prizor na nebu zbunio stanovnike Kalifornije Slika nije dostupna Procurili Pentagonovi dokumenti svjedočanstva vojnih pilota o susretima s NLO-ima?

'Prvi put sam ga spazio na istočnoj strani neba prije tjedan dana, noćas je bilo na čistom jugu nedaleko mjeseca i bliže nego prvi puta, inače gledam u nebo svake večeri te pratim NLO aktivnosti koje su neuobičajeno velike u zadnjih par mjeseci. Nevjerovano je koliko ih ima, samo treba malo iskriviti vratove prema gore', istaknuo je naš sugovornik.

Rekao nam je kako zna sjediti vani sa prijateljima za vedrih noći i promatrati raznorazne letjelice. 'Neke se spuštaju vrlo nisko 100-tinjak metara iznad tla, ponekad i signaliziraju kad prolaze preko naših glava. Vidim svaku večer barem 30-tak letjelica koje nisu avioni, ali ništa mi nije zaokupilo pozornost kao ovo nepoznato tijelo. Ne izgleda kao letjelice koje gledam svake noći, od kojih sam neke i snimio videokamerom, premda ih je teško uloviti u objektiv noću', pojasnio je 39-godišnji Riječanin.

'Čini mi se da je ovaj novi objekt na nebu daleko veći od 'našeg' ali to ćemo već ubrzo saznati. Vuče za sobom nešto kao tri mala satelita ili možda vuku oni njega', zamijetio je naš NLO entuzijast. 'Molim astronome amatere ili profesionalce da obrate pažnju na nebo poslije 2 ujutro, nemoguće ga je ne vidjeti, jer će teleskopima napraviti bolje snimke', poručio je na kraju.

Naš sugovornik tvrdi da posjeduje više sati video zapisa NLO-a iznad Hrvatske i poziva ljude da mu se pridruže u otkrivanju istine o NLO-ima.