Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VJEŽBALI DUBROVČANI, DARIJA MIKULANDRA ŽANETIĆ, RENATA SOPEK I VATERPOLISTI

Hrvatska aktivna i u vrijeme koronavirusa

Aktivna Hrvatska - 1
Aktivna Hrvatska - 1 PR
Aktualno Galerija Aktivna Hrvatska - 1 Aktivna Hrvatska - 1 Foto: PR Aktivna Hrvatska - 2 Aktivna Hrvatska - 2 Foto: PR Aktivna Hrvatska - 3 Aktivna Hrvatska - 3 Foto: PR Aktivna Hrvatska - 4 Aktivna Hrvatska - 4 Foto: PR +14 Aktivna Hrvatska - 5 Galerija 1/19 >>
Ljetne vrućine, koronavirus i stotinjak strmih stepenica nisu spriječili Dubrovkinje i Dubrovčane u treningu na tvrđavi Sv. Ivana.

Tim Aktivne Hrvatske ovog je puta predvodila poznata dubrovačka trenerica Lukrecija Dragić, a uz nju su vježbače educirali Patrik Kramarić i Antonio Dragić. Program je vodila Darija Mikulandra Žanetić dok je iskustva iz drugih gradova s vježbačima podijelila Renata Sopek.

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika Stjepan i Katarina Đerek Ratac Užas na magistrali: U sudaru poginuli brat (21) i sestra maturantica, sugrađani se opraštaju - "Ovo je da srce pukne od tuge"

Aktivna Hrvatska u osmoj je sezoni aktivirala više od 36 tisuća građana. Redovna tjelesna aktivnost i briga o vlastitom zdravlju posebno su važni u vrijeme pandemije koronavirusa. Uz pridržavanje svih preporuka HZJZ vježbači su jednosatni trening odradili s velikim veseljem, a ovim će primjerom vjerujemo potaknuti i brojne građane diljem Hrvatske.

Projekt Aktivna Hrvatska održava se pod pokroviteljstvom Predsjednika RH Zorana Milanovića, a uz podršku Hrvatskog olimpijskog odbora i Središnjeg državnog ureda za sport. Trening u Dubroviku održao se uz pomoć TZ Grada Dubrovnika, Društva prijatelja dubrovačke starine te Valamar Riviera hotela.

Aktivna Hrvatska - 1 Aktivna Hrvatska - 4 (Foto: PR)

Vježbače su podržali direktorica TZ Grada Dubrovnika Ana Hrnić, ambasadorica projekta Sanja Putica te pobjednici Regionalne vaterpolo lige, vaterpolisti zagrebačke Mladosti Lovre Miloš i Franko Lazić.

Vježbači su na treningu dobili majicu generalnog partnera HEP-a, bočicu Mivela Mg vode s kojom mogu sve te prostirku Merkur osiguranja dok je Decathlon pripremio posebno iznenađenje. Uz Kineziološki fakultet u Zagrebu i Hrvatsku liječničku komoru partneri projekta su Biotrening, Mentalni trening, Hrvatski akademski centar primijenjenog nutricionizma i Falkensteiner Hotel&Spa Iadera. Valamar Riviera hoteli u svim svojim destinacijama i kroz sve svoje brendove nude savršenu kulisu za bezbrižni ljetni odmor. Valamar je prilagodio svoju ponudu novom vremenu kako bi vaš odmor bio bezbrižan i siguran! U 2020. godini osigurali su još više prostora, više pažnje i više sigurnosti za svakog gosta.

Projekt Aktivna Hrvatska nastavlja se u Zadru 24. srpnja u Falkensteiner resortu Punta Skala pod vodstvom Ane Kuhanec Brašnović. Osijek vježba 22. kolovoza, a Mentalni trening će se u Zagrebu održati 5. rujna. Broj vježbača je ograničen radi poštivanja mjera HZJZ, a za treninge se možete prijaviti na www.aktivnahrvatska.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene