Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kupnja iz kuće

Hrelić se 'preselio' na Facebook

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Legendarni Hrelić, mjesto gdje se za male novce mogu kupiti najrazličitije stvari po jeftinim cijenama, dobio je i svoju internetsku varijantu.

Na najpopularnijoj internetskoj društvenoj mreži Facebook osnovana je grupa 'Hrelić na Facebooku' koja trenutno okuplja više od 4.200 članova.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Otpuhao ga vjetar Zagreb: Krov 'letio' deset metara i ozlijedio dvije žene! Slika nije dostupna Proslava popuplarnog buvljaka 'Treba se izboriti da se Hrelić ne preseli!'

'Imate li nešto novo i nerabljeno? Rabljeno, ali u dobrom stanju ili jednostavno nešto čega se želite riješiti, a pri tome zaraditi koju sitnu kunu, ovo je grupa upravo za Vas! Ovdje je sve dobro došlo; od igle do traktora i kamp prikolice!', stoji u objašnjenju ove grupe u kojem se ističe kako grupa funkcionira isključivo oglašavanjem njezinih članova.

Stranica grupe neprestano se popunjava novim oglasima u kojima članovi nude svoje stvari na prodaju po pristupačnim cijenama. Uglavnom prevladava odjeća, ali nađe se i dosta drugih stvari. Prodavači uglavnom prilikom oglasa postavljaju i fotografije, a svi zainteresirani za kupnju javljaju se na privatne profile kako bi se dogovorilo o načinu isplate i preuzimanja robe. Sama Facebook grupa ne djeluje kao posrednik već samo kao mjesto za oglašavanje.

Hrelić je jedno od mjesto koje je steklo kultni status među Zagrepčanima i njihovim gostima. Internetska verzija sigurno neće zamijeniti onu 'pravu', ali nudi udobnost prodaje i kupnje iz vlastitog doma, a ne ovisite ni o vremenskim prilikama koje često ometaju kupnju na Hreliću.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene