Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Japanska podružnica lanca restorana brze prehrane Domino's Pizza povodom 25. godišnjice poslovanja u Japanu nudi oglas za posao koji se može nazvati 'poslom iz snova'.


Naime, Domino's Pizza oglasila je da traži osobu za jednosatni honorarni posao uz plaću od 2,5 milijuna jena što iznosi oko 160 tisuća kuna. Jedini uvjet koji treba zadovoljiti u prijavi jest punoljetnost, a za posao se ne traži nikakvo iskustvo niti obrazovanje.

Vezani članci Uživaju na poslu Zadigle suknje na radnom mjestu i podigle prašinu na društvenim mrežama Bolnica, ilustracija U splitskoj bolnici približavaju se brojkama iz prosinca, sve je više mladih pacijenata: ''Moramo biti na prvoj crti i dati sve od sebe''

>> Posao iz snova: 6-godišnjak postao direktor

>> Posao iz snova: Inspektor za guzu Mirande Kerr!

Oglas je objavljen u sklopu kampanje kojom Domino's Pizza slavi 25. godišnjicu početka poslovanja u Japanu. Točan opis radnog mjesta Domino's Pizza zasad drži u tajnosti, a pojedinosti će objaviti 10. studenoga. Inače, prosječna satnica honorarnih radnika u Japanu inače iznosi oko tisuću jena, odnosno 60-ak kuna. (Hina)