Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ponuda za obljetnicu rada

Honorarni posao s plaćom od 160 tisuća kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Japanska podružnica lanca restorana brze prehrane Domino's Pizza povodom 25. godišnjice poslovanja u Japanu nudi oglas za posao koji se može nazvati 'poslom iz snova'.

Naime, Domino's Pizza oglasila je da traži osobu za jednosatni honorarni posao uz plaću od 2,5 milijuna jena što iznosi oko 160 tisuća kuna. Jedini uvjet koji treba zadovoljiti u prijavi jest punoljetnost, a za posao se ne traži nikakvo iskustvo niti obrazovanje.

Pročitajte i ovo Ilustracija nepravomoćno Službenica godinama nije dolazila na posao u ministarstvo, a uredno joj isplaćivali plaću: Sud joj naredio da vrati novac Ilustracija Ocjena zaposlenika Ovo su najbolji poslodavci u Hrvatskoj, jedna vrsta kompanija napravila je znatan skok na ljestvici

>> Posao iz snova: 6-godišnjak postao direktor

>> Posao iz snova: Inspektor za guzu Mirande Kerr!

Oglas je objavljen u sklopu kampanje kojom Domino's Pizza slavi 25. godišnjicu početka poslovanja u Japanu. Točan opis radnog mjesta Domino's Pizza zasad drži u tajnosti, a pojedinosti će objaviti 10. studenoga. Inače, prosječna satnica honorarnih radnika u Japanu inače iznosi oko tisuću jena, odnosno 60-ak kuna. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene