Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nacisti izgradili bazu

Hitlerovi ostaci na Antarktici čekaju kloniranje?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prije nekoliko dana ruski su znanstvenici uspjeli doći do najvećeg jezera pod antarktičkim ledom, jezera Vostok. Smatra se da je staro čak 20 milijuna godina, a pojavila se i teorija prema kojoj se posmrtni ostaci Adolfa Hitlera nalaze upravo tamo.

Iako je cilj znanstvenika da u jezeru Vostok otkriju nove oblike života i kako je tekla evolucija prije ledenog doba, neki su se upustili i u raspravu o postojanju nacističke tajne baze na tom području gdje se navodno nalaze i posmrtni ostaci Adolfa Hitlera i njegove supruge Eve Braun.

Pročitajte i ovo Jeff Capps na Južnom polu Život mu se okrenuo Dao otkaz i zaposlio se na Antarktici: "Radim i na -76 stupnjeva, zarađujem 75.000 eura, a sve je divno dok ne otvorite vrata" Slika nije dostupna Evo gdje Temperature i ispod -91: OVO je NAJHLADNIJE mjesto na Zemlji!

Smatra se da kako se dio nacista krajem Drugog svjetskog rata preselio na Antarktiku gdje su izgradili vojnu bazu u blizini jezera Vostok, piše ruski portal Ria Novosti.

>>Ruski znanstvenici dosegli jezero staro 20 milijuna  godina!

Svoju tvrdnju potkrjepljuju izjavom nacističkog admirala Karla Dönitza iz koje se moglo naslutiti da nešto na Antarktici zaista i postoji. 'Njemačka podmornička flota je ponosna na to što je na drugom kraju svijeta stvorila za Führera utvrdu koju je nemoguće napasti', izjavio je 1943. godine Dönitz.

Prema njemačkim vojnim arhivama, nekoliko mjeseci nakon što se Njemačka predala Saveznicima u travnju 1945. godine, jedna je njemačka podmornica stigla do južnog pola, a njena je posada konstruirala ledenu špilju u kojoj su navodno sakrili nekoliko kutija relikvija iz Trećeg Reicha, uključujući i Hitlerove tajne spise.

Neki vjeruju da kasnije do Antarktike doplovila još jedna podmornica koja je dopremila posmrtne ostatke Adolfa Hitlera i njegove supruge Eve Braun kako bi ih se kasnije moglo klonirati.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene