Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Muke jednog austrijskog sela

Halo, jesam li dobio Fucking?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mještani jednog austrijskog sela, doslovce su poludjeli od bijesa. Mislima da smo sve rekli samo ako spomenemo ime njihovog sela. Fucking.

Seljani se ljute jer ih zovu ljudi i na engleskom jeziku ih telefonski maltretiraju dan i noć. 'Is that Fucking? (Jesam li dobio/la Fucking?)', prvo zahtijevaju od seljana te potom zapadnu u gromoglasan smijeh i poklope slušalicu.

Pročitajte i ovo Rutilus pigus Ribari bijesni Došao u kulinarski program pa ispekao zabranjenu ribu: "Nisam znao, vjerovao sam prijatelju..." Digitalno selo VAŽAN PROJEKT Prvo digitalno selo: Budućnost je stigla i u Hrvatsku, pogledajte kako izgleda suvremeni uzgoj pšenice

>> Prodali ime sela torrent stranici

Onima koji ih konstantno zovu i zbijaju šale na njihov račun, uvelike pomaže i telefonski imenik Austrije, u kojem su brojevi telefona svih seljana tog sela, piše orange.co.uk. No to nije sve, i mještani drugih sela ugroženi su na sličan način. Radi se o mjestima Oberfucking, Windpassing i Rottenegg.

Ipak selo Fucking posebno je omiljeno kod šaljivdžija. Poglavar sela, 56-godišnji Johann Maier, medijima se požalio na maltretiranje. 'Stalno nas zovu i na engleskom nas pitaju, jesmo li u Jeb..... (Fuckingu), ili jesu li dobili Jeb..... (Fucking). Tad se stanu smijati i poklope', priča Maier. Na kraju je dodao kako seljani samo žele da maltretiranja prestanu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene