Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zagonetka dana

Ha, objasnite ovo! Obitelj Peterson dobila blizance, ali je prvorođeni sin ispao mlađi!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ukoliko volite rješavati zagonetke, priča obitelji Peterson je prava stvar za vas.

Obitelj Peterson iz West Barnstablea u Massachusettsu upravo je postala poznata diljem svijeta zbog posve neobične i lude situacije u kojoj se našla i koju bi definitivno trebalo uvrstiti u zbirku ponajboljih zagonetki.

Pročitajte i ovo Ilustracija Obitelj ne odustaje Zbog korone već godinama leži u bolnici: Poznati DJ je u induciranoj komi Kelsey Hatcher MEDICINSKI FENOMEN Žena s dvije maternice rodila dvaput u dva dana: Ovo se događa jednom u 50 milijuna slučajeva

Naime, jedne noći u studenom je dobila blizance, no prvorođeni sin Samuel je na kraju ispao mlađi od brata Ronana koji je na svijet stigao 31 minutu kasnije. Kako je to uopće moguće, pitate? 

Moguće je i odmah ćemo vam reći da Emmett Brown, legendarni znanstvenik iz čuvene trilogije Povratak u budućnost, nije imao baš ništa s time.

Evo objašnjenja. Samuel je rođen u 1:39 iza ponoći, dok je Ronan na svijet stigao u 2:10. Do 'poremećaja' je došlo došlo jer su ih liječnici porodili 6. studenoga, dakle u noći kada se kazaljka u dva sata u noći pomicala za 60 minuta unatrag.

Upravo je iz tog razloga na Ronanov rodni list upisano da je rođen u 1:10, što ga je, eto, na posve neobičan način učinilo tehnički starijim. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene