Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skoro završio u zatvoru

Greškom poslao 'seksi' poruku svima u imeniku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Craig Evans (24) osuđen je na 18 mjeseci zatvora pod optužbom da je djecu pozivao na spolni odnos. Oslobođen je nakon što je sucima objašnjeno kako je poruku eksplicitna sadržaja greškom poslao svim kontaktima u imeniku, uključujući i članovima obitelji.

Craig Evans poslao je 'seksi' poruku, namijenjenu djevojci, svim osobama iz svog telefonskog imenika. Mislio je da stvari ne mogu biti gore, no prevario se.

Pročitajte i ovo Ukrasni svjetleći sob Drugi dan stiglo iznenađenje Ženi u Slavoniji ukrali soba pa je dočekala poruka: "Previše smo popili na Badnjak" Aleksandar Vučić jede parizer Obratio se na Instagramu Bizaran video! Pogledajte kako Vučić jede parizer: "Siniša, evo majonez"

24-godišnji učitelj plivanja završio je u zatvoru nakon što su njegovu poruku primile i dvije maloljetne učenice. Evans je poruku slao svojoj djevojci, a u poruci ju je pozivao na spolni odnos te je upitao želi li da to učine 'polako' ili 'brzo'.

Sasvim slučajno je na svom mobilnom telefonu pritisnuo tipku za slanje poruke svim kontaktima. Ova pogreška mu je, osim sramote i problema s članovima obitelji, uzrokovala i mnogo ozbiljnije posljedice, piše Daily Mail.

>> VIDEO Najurnebesnije nezgode zbog SMS-anja u hodu!

Naime, među primateljima njegove poruke bile su i dvije 13-godišnje djevojčice, te je Evans uhićen i optužen za iniciranje spolnog odnosa s maloljetnicama. U lipnju je na sudu u Birminghamu osuđen na 18 mjeseci zatvora.

Međutim, nakon intervencije Evansovih odvjetnika, sudac mu je prvo smanjio kaznu na 9 mjeseci, a potom ga potpuno oslobodio optužbi jer je 'evidentno da je pogriješio prilikom slanja poruke'.

'Okolnosti ovog slučaja prilično su neobične. Poruka je poslana svim kontaktima iz mobilnog telefona, uključujući i članove obitelji. Činjenica da su apsolutno svi primili identičnu poruku potvrđuje da je Evans to učinio slučajno, te se ne može dokazati kome je poruka bila namijenjena', rekao je sudac i oslobodio Evansa.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene