Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NLO na Šri Lanci?

Građani uvjereni da su vidjeli vanzemaljce, vojska ih morala smirivati!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oči stanovnika diljem Šri Lanke uprte su u nebo od kada su ih, kako tvrde, 'zaslijepila' svijetla neidentificirajućih leteći objekata.

Ratno zrakoplovstvo Šri Lanke (SLAF) poduzima sve mjere kako bi smirili stanovništvo među koje se uvukao strah od izvanzemaljaca, prenosi portal Emirates 24/7.

Pročitajte i ovo Ante Radonić, astronom neobična pojava NLO iznad Slovenije: Slučaj neodoljivo podsjeća na svjedočanstva iz SAD-a, evo objašnjenja našeg poznatog astronoma Ilustracija Misteriozan objekt NLO iznad Slovenije zbunio pilota: "Trenutno prema nama blješti jaka svjetlost"

Wing Commander Shiras Jalaldeen, glasnogovornik SLAF-A ističe kako na radarima nije bilo nikakvih naznaka o nepoznatim objektima u orbiti te kako i dalje nadgledaju nebo diljem zemlje.

Informacije o tome da je nekolicina ljudi u nekoliko djelova zemlje svjedočila svjetlu koje se spušta s neba, Jalaldeen je rekao da nema jasnih dokaza za potvrdu takvih glasina.

>>VIDEO Snimljen neobičan leteći objekt koji je zbunio stručnjake

Televizija News First u svojem je programu prikazala snimke neobičnih svjetala vidljivih na noćnom nebu. Kako tvrde, misteriozno svjetlo moglo se vidjeti na nebu iznad Hambegamuwa i Thanamalwila u istočnoj pokrajini u Ihalayagoda na zapadu, te iznad grada Ambalanthota na jugu zemlje.

Jalaldeen je rekao da je u tim trenucima SLAF-ov zračni obrambeni sustav radio diljem zemlje, no to nije pomoglo u otkrivanju objekta koji se navodno prebližavaju Šri Lanci.
 

 DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene