Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

List Chicago Sun-Times prenosi da se Reynolds pohvalio dobrim održavanjem gradskih ureda.


Lošim osjećajem za tajming jedan je žohar u zgradi gradske uprave u Chicagu zapečatio sudbinu svoje zajednice - prošetao se po zidu u trenutku dok je šef gradskog ureda za održavanje pred gradskim ocima branio prijedlog proračuna.

Vezani članci Noć vještica (Foto: Ilustracija) Djevojčica u Chicagu upucana dok je skupljala slatkiše za Noć vještica, životno je ugrožena Svećenici, ilustracija (foto: ©MASSIMILIANO MIGLIORATO/IPA/PIXSELL) Svećenici godinama zlostavljali više od stotinu žrtava: Biskupija platila 80 milijuna dolara odštete

'Htio sam propasti u zemlju', kazao je povjerenik David Reynolds novinarima nakon što se stišao smijeh zbog slučaja. Potom je nazvao službu kako bi provela dezinsekciju gradskog poglavarstva.

Nakon što se kukac prošetao zidom, vijećnik Brendan Reilly pitao se naglas koliko se zapravo troši novaca u Reynoldovu uredu na dezinskeciju.

Časti ih poslasticama: U kući uzgaja 100.000 žohara

List Chicago Sun-Times prenosi da se Reynolds pohvalio dobrim održavanjem gradskih ureda prije nego je dodao da ne postoji mogućnost da zgrada stara 103 godine bude ikad bez štetočina.

Ne pomaže ni što zaposlenici jedu za radnim stolovima i u hodnicima pa žohari nakon toga stignu na ostatke i mrvice.

'Često se završi time da ih okolo naganjamo', kaže Reynolds. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook