Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Da bi situacija bila time gora, odvažnom je muškarcu tijekom nadmudrivanja s pitonom čitavo vrijeme prijetio drugi agresivni gmaz.


Jamal Alimwase, odvažni muškarac iz Ramale čiju stranicu na Facebooku prati točno milijun ljudi, uspio se izvući neozlijeđen iz akcije hvatanja odbjegloga pitona, tek zadihan jer ga je pred kraj dvoboja zmija počela gadno stiskati svojim snažnim mišićima.

Vezani članci Anakonda (Foto: Screenshot/YouTube) Bagerom slučajno iskopali divovsku anakondu pa je se jedva riješili Djevojčica i piton (Foto: Screenshot/YouTube) Većina djece dobije psića ili mačku, a ona obožava svojeg pitona

Da bi situacija bila time luđa, Alimwaseu je tijekom nadmudrivanja s pitonom imena Loco čitavo vrijeme iz ormara prijetio drugi agresivni gmaz, koji naposljetku ipak nije uspio spasiti svog brata reptila od odlaska u kavez. 

Čime se Alimwase točno bavi na njegovom profilu nije jasno rečeno, ali zato objavljena videa otkrivaju da su mu zmije osobita strast.

Dapače, njegovo poznavanje tih životinja dosad je spasilo nekoliko života, pa tako i onaj muškarca kojem je u listopadu u posljednji trenutak u bolnicu donio protuotrov nakon što ga je ugrizla otrovnica.

Premda bolan, ugriz pitona nije opasan, ali zato stisak te životinje nije nešto što želite doživjeti, osobito ako je riječ o većem primjerku.