Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neobičan performans

Gol i osviješten: TV voditelj pozira na biciklu za zdrav okoliš

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Popularni kineski TV voditelj na vrlo neobičan način promovira životni stil koji zagovara manje zagađenje okoliša. Potpuno gol vozi bicikl.

Ou Zhihang je voditelj na Guandong televizijskoj postaji, a već se u Kini proslavio izvođenjem sklekova bez odjeće na raznim poznatim lokacijama u Kini. Njegov najnoviji performans dogodio se na obali rijeke Zhijang, gdje je gol na biciklu pozirao, promovirajući zdraviji životni stil, prenosi orange.co.uk.

Pročitajte i ovo Ilustracija šokantni prizori VIDEO Uginuli pingvini preplavili plaže dijela Latinske Amerike: ''Ovo nije normalno'' Biljane Donje: Brda troske - 3 Biljane Donje Europska komisija opet tužila Hrvatsku zbog ugrožavanja zdravlja ljudi i okoliša: "Došla sam ovdje da imam mir i čist zrak, ali evo, ne može"

'Želim promovirati zaštitu okoliša i smanjenje emisija ugljika na ekstreman, ali vrlo učinkovit način, a to je govorom golog tijela', pojasnio je Zhihang. Naravno, doživio je i mnoge kritike na račun svojeg performansa, a neki su ga pozvali da gol pozira u središtima drugih gradova.

Zhihang je ponudio neobičan odgovor. 'Ja sam inače sramežljiva osoba u javnosti. Zato na fotografijama nikad ne pokazujem svoje intimne dijelove tijela', rekao je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene