Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NIJE SVE TAKO CRNO

Globalni praznik popusta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Black Friday, najveći praznik popusta i ušteda, originalno je dan koji dolazi nakon američkog Dana zahvalnosti.

 Već niz godina i u Hrvatskoj kupci se vesele tom petku kada mnoge trgovine nude najveće popuste u godini, kako bi razveselili sebe ili drage osobe super poklonima. Black Friday poznat je i po gužvama u shopping centrima i trgovinama. No, taj dan ne mora nužno biti proveden u gužvi i nervozi zahvaljujući digitalnoj tehnologiji i povezanosti koje nam omogućuju pristup Internetu. Black Friday redovito „ruši“ Internet kada web shopovi bilježe višestruko više posjeta i veći promet.

Pročitajte i ovo PR Oglas Stvarajmo #BoljiOnline: Gen Z Akademija otkriva tajne svijeta influencera i izazove internetskog svijeta Kako odabrati kućni internet? Pokrovitelj A1 Stabilnost na prvom mjestu: Kako odabrati kućni internet za bezbrižno surfanje, ali i binganje

A1 web shop treću godinu zaredom priprema ponude za svoje privatne i poslovne korisnike s popustima na Apple, Samsung, Huawei i druge smartphone, laptope, gadgete, ali i na usluge interneta, televizije. Dostava je besplatna za sve narudžbe, a ponuda traje do 2.12. u 10 sati ili do isteka zaliha. Posjetite www.a1.hr i provjerite ponudu koja uključuje kupnju dva mobilna uređaja za cijenu jednog, mobitele snižene do 90%, velike popuste na laptope za poslovne korisnike, pametne satove, 500 kn bon za online narudžbu Homebox usluge i još mnogo toga.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene