Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

30-godišnja Frances Wadsworth-Jones kreirala je liniju broševa od kojih svaki košta oko 3000 eura. Inpiracija joj je bio - izmet goluba.


Golubov izmet može biti smrdljiv i odvratan, ali čini se da može biti i dobra inspiracija za nakit. Naime, engleska umjetnica stvara broševe koje oblikom, bojom i veličinom nalikuju na golubov izmet. 30-godišnja Frances Wadsworth-Jones kreirala je novu liniju broševa pod nazivom 'Poslalo nebo'. Svaki komad u kolekciji izrađen je od zdrobljenog poludragog i dragog kamenja. A oni svi skupa su imitacija raznesenog izmeta, piše Oddity Central.

Vezani članci Nemoguća misija Ovaj je golub pravi Tom Cruise, drži se za zrakoplov kao da je u ''Nemogućoj misiji'' Izmet na licu Vrana se pretvorila u pravog snajperista kako bi zaštitila mlade, pogledajte samo tu preciznost!

Umjetnica kaže da uvijek pokušava pronaći ljepotu u neočekivanim stavrima. Tako vrlo često gleda u pod što je, kaže, super za inspiraciju. Kolekcija se igra idejom da kada se ova ptica olakša na nekoga, to zapravo donosi sreću.

Njezine narukvice oduševile su modni svijet

Ljudi za Frances često znaju misliti da je luda jer stalno fotografira itzmet. Ima na stotine fotografija koje joj odlično služe kada izrađuje broševe.

'Definitivno morate imati smisao za humor da bi nosili jedan od njih', piznaje i naravno mnogo novca jer svaki košta oko 3000 eura.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook