Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Upoznavanje

'George nije znao da je Boo Boo pas'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Napokon su se 'upoznali' najveći i najmanji pas na svijetu.

Giant George, njemačka doga stara pet godina, ima 1,1 metar od zemlje do ramena. On je najviši pas u svjetskoj povijesti. S druge strane je Boo Boo, 4-godišnja dugodlaka čivava visine svega 0,1 metar. Boo Boo teži 680 grama, a njezin visoki kolega 111 kilograma.

Pročitajte i ovo Stipo Mlinarić pitao i premijera Mlinarić ljut zbog knjige: "Pustio sam dva dana da vidim hoće li itko reagirati" Zoran Milanović i Ivan Anušić - 6 prethodnika nije volio VIDEO/FOTO Pogledajte kako je izgledao prvi službeni susret Milanovića i Anušića, nekoga su nazvali klošarom

Sastanak je održan u njujorškom Central Parku povodom nove Guinessove knjige rekorda 2011., prenosi AP. Njihovi vlasnici kažu da ih je uvrštavanje njihovih ljubimaca u knjigu rekorda vrlo iznenadio. 'Nismo znali da će George ovoliko narasti, izabrali smo ga na fotografiji dok se nalazio među više štenaca', rekao je vlasnik David Nasser.

'Veterinar nam je rekao da je čudo ako Boo Boo preživi zbog male težine. Sretna sam jer je zdrava i živa', rekla je Lana Elswick.

>> Najveći pas na svijetu težak 110 kilograma

Unatoč velikoj razlici u visini susret je prošao mirno. 'George u početku nije shvaćao da je Boo Boo pas. Kada je to shvatio bio je znatiželjan, ali nije bilo nikakvih problema', rekao je David.

Lana pak misli da susret nije prošao najbolje jer je Giant George povrijedio osjećaje malenog psa. 'George ju je samo pogledao pa ignorirao. Mislim da ju je to uzrujalo', rekla je.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene