Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opasne dlake

Frizerka zbog udisanja dlaka umalo ostala bez nosa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
51-godišnja frizerka ostala je bez osjetila njuha jer desetljećima na radnom mjestu udiše ostatke kose.

Naime, Edwini Phillipson sićušni fragmenti kose su se utaborili u nosu te uzrokovali infekciju koja je napravila rupu u septumu. Istim poslom ova samohrana majka troje djece bavi se 35 godina. Bila je podvrgnuta uspješnoj operaciji kojom su joj rekonstruirali nos tkivom uzetim s desnog uha.

Pročitajte i ovo Frizerka (Foto: Dnevnik.hr) pretjerana kazna? Frizerka završila u zatvoru zbog rada u vrijeme epidemije: "Ako mislite da je važniji zakon nego prehraniti djecu, donesite odluku" Umirovljenica velikog srca - 2 umirovljenica velikog srca Pogledajte priču o nesebičnoj frizerki Ani i beskućnicima: Jedino kad je ona s njima osjećaju da nisu istinski sami

>> Od psećih dlaka isplela džempere

Edwina je pokušavajući riješiti problem dok je radila nosila zaštitnu masku, no nije pomoglo. Sada putem medija apelira ne sve svoje kolege da pripaze na svoj nos i koriste zaštitu dok rade. Njeni problemi su počeli prije 12 godina kada je primijetila da dlake na poslu počinju iritirati nos. Počela se češati no to nije poboljšalo situaciju, već je naprotiv, stvorila ranu koja je još više privlačila dlake.

S vremenom, infekcija je sve dublje prodirala u septum da bi se na kraju nasred nosa pojavila rupa. Problemi s nosom uzrokovali su mi bolove u sinusima, glavobolje i teškoće pri disanju', kazala je Phillipson koja i dalje marljivo radi kao frizerka u istom salonu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene