Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neobična farma

FOTO: Ponosno pokazuje svoje dinje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uzgajivačica voća Rowie Meers pronašla je savršen recept za učvršćivanje svojih dinja - grudnjak.

Ova 45-godišnjakinja došla je na bizarnu ideju, nakon što su joj dinje postale preteške za stabljike na kojima rastu. Eksperimentirala je s različitim tehnikama i tada shvatila kako joj je rješenje doslovce pod nosom, u obliku njezinog grudnjaka.

Pročitajte i ovo Domagoj Škobić Problemi i rješenja Voćke su u cvatu, a voćari u strahu: ''Morat će doći do znatnih promjena'' Tržnica Dolac - 1 Udar na budžet Cijene voća i povrća eksplodirale: Nekima je cijena u mjesec dana porasla i više od 50 posto

Objavila je oglas da traži stare grudnjake koje više nitko ne koristi, a njezine mušterije već su donirale 40 grudnjaka njezinoj tvrtki Purton House Organics, koja se nalazi pored mjesta Swindona u Velikoj Britaniji. 'Imali smo ogroman urod dinja i borila sam se da ih zadržim na stabljikama. Trebalo nam je nešto u čemu bi mogle visiti. Heureku sam doživjela kad sam odgovor potražila ispod nosa', ispričala je Meers, majka troje djece, prenosi The Sun.

'Pomislila sam, upotrijebimo grudnjake, jer oni drže moje 'dinje' jako dobro pa će biti dobri i za prave', u šali je objasnila Meers. 'Sve to čini moje uzgajalište dinja čudnim za oko, ali je vrlo zabavno', zaključila je. Svoju farmu vodi već 18 godina, a pomažu joj njezine tri kćeri, 11-godišnja Lilly, 14-godišnja Matilda i 16-godišnja Imogen.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene