Obavijesti Video Pretražite Navigacija
143 kilograma i 2,5 metara

FOTO: Uhvatio 'čudovišnu' ribu i donirao je muzeju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki ribič upecao je 143 kilograma tešku ribetinu u jezeru Chotard u Mississippiju.

Kennyju Williamsu na Valentinovo se posrećilo u ribolovu, no kad je shvatio da izvlači jednu od najopakijih slatkovodnih riba - aligatora garu. Riba koju je Williams izvukao iz jezera duga je 2,5 metara i obujma tijela 1,2 metra.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević Resnik prema hodogramu Zagreb će posuditi novac muzeju koji je pokrala računovotkinja, Tomašević prozvao: "Jesu li je uhitili?" Riba Oglasilo se i Ministarstvo Odluka iz Bruxellesa zabrinula mnoge ribare: Smanjena je godišnja dopuštena kvota izlova jedne vrste ribe

Ribič je koristio i mreže da bi golemu ribu svladao i dovukao je u čamac. 'Isprava sam mislio kako neće biti neki veliki ulov, ali dok sam ga vukao prema čamcu i počeo s izvlačenjem zapitao sam se kolika je ta ribetina? Ne znam kako bih je opisao, jednostavno je golema', opisao je Williams.

Ured za divljač, ribarstvo i parkove američke savezne države Mississippi, istaknuo je kako je to možda i najveći gar aligator ikad uhvaćen. U državi Mississippi, to jest najveći uhvaćeni gar, potvrdio je Dennis Riecke iz spomenutog Ureda.

Williams je ribu donirao muzeju prirodnih znanosti u Jacksonu, gdje će biti preparirana i postavljena kao izložbeni primjerak. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene