Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizarno i grozno

FOTO Tko bi OVO učinio plišanom medi?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna vrlo bizarna fotografija postala je viralna na Twitteru. Radi su o plišanom medvjediću, koji je krzno zamijenio pilećom kožom.

Uznemirujuća i bizarna kreacija plišanog medvjećisa s ušivenom pilećom kožom djelo je ruskog umjetnika Viktora Ivanova, a postala je hit na Twitteru pred Božić, jer su se korisnici sjetili nazvati fotografiju "turkey bear" (medvjedić purica).

Pročitajte i ovo Ukrajinci napali Rusiju Krim, Krasnodar, Belgorod Ukrajina ispalila na Ruse američke projektile: U napad poslali i 60 kamikaza, eksplozije u rafineriji Volodimir Zelenski Rusija sve negira Ukrajina se sprema za ofenzivu: "Ovo je prvi val napada, nama nedostaje ljudi"

Božić u Norveškoj: Ovo jedu u slast!

Ako je ikakva utjeha i sam Ivanov je priznao da se gadio samom sebi dok je šivao pileću kožu na medvjedića. Naučio je barem jednu stvar. "Nitko ne bi trebao znati kakav je osjećaj šivati kroz kožu, prenosi Huffington Post.

Ivanov je medvjedića odjenuo u "ruho" još ranije ove godine, no kako Božić dolazi, tako se korisnici interneta interesiraju i za potpune i sulude bizarnosti na koje mogu nabasati na webu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene