Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Simbol muške plodnosti

FOTO: Šveđani pronašli dildo iz kamenog doba!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tko drugi neko Šveđani mogu u arheološkim iskopinama, nabasati na, ni više ni manje, nego dildo napravljen od životinjskog roga, koji datira iz pradavnih vremena.

Objekt koji distinktivno podsjeća na phallus, navodno je star i do 6000 godina, a dimenzije su mu 12 centimetara u dužinu te dva centimetra promjera. među objektima koji se inače nalaze u iskopinama iz kamenog doba diljem Europe, stručnjaci uglavnom i između ostalog, pronalaze ženske simbole plodnosti, no muški simboli plodnosti za arheologe prava su rijetkost.

Pročitajte i ovo Ilustracija Velika prijetnja "Ako Ukrajina padne, ovo je sljedeća meta": Bivši general otkrio Putinov sljedeći cilj Ilustracija Čeka se ratifikacija Švedska korak bliže NATO-u: Poznato kada će ključna zemlja glasati o pristupanju

'Postojale su mnoge druge uporabe tog objekta, koje nisu vezane s modernom uporabom dilda', istaknuo je Martin Rundkvist, švedski arheolog. 'Nema sumnje da su svi ljudi koji su u ono vrijeme živjeli vidjeli iste sličnosti s penisom kao i mi danas', napisao je Rundkvist na svojem blogu. Taj neobičan arheološki artefakt zapravo pripada razdoblju mezolitika, barem po dijelu terena na kojem je pronađen. Arheolozi su ga pronašli u iskopinama pored rijeke Motala.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene