Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I dalje uznemirujuće

FOTO Rusi ponovno izmislili ruski rulet, doznajte u čemu je 'kvaka'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svi dobro znaju što pojam ruski rulet znači, no kako je riječ o po život opasnoj "igri", jedan Rus odlučio je istu modernizirati i učiniti jednako uznemirujućom, ali nesmrtonosnom.

Valerij iz ruskog grada Perma nije bio zadovoljan s klasičnim oblikom ruskog ruleta, zbog velike smrtnosti kao direktne posljedice te "igre" pa je istu ponovno izmislio i dao joj nešto humaniju, iako i dalje uznemirujuću crtu.

Pročitajte i ovo Ljudi odaju počast stradalima u terorističkom napadu u Moskvi 140 mrtvih i 182 ranjenih Nema kraja agoniji nakon terorističkog napada u Moskvi: Još se uvijek traga za 95 nestalih osoba Rusiji je teško povjerovati da je Islamska država odgovorna za teroristički napad Napad u Moskvi Rusiji je teško povjerovati u krivnju Islamske države: "Zapad se požurio pripisati im odgovornost"

Umjesto pravog metka, sudionici te igre izazova po Valerijevom receptu, riskiraju elektrošok. Naime, Valerij je izbacio iz uporabe pravo vatreno oružje i zamijenio ga replikama koje na vrhu cijevi imaju elektrode.

Svaki pištolj ima sedam pozicija, a u jednoj je "električni metak", odnosno kad pištoljopali taj metak zatvara se strujni krug i nastupa elektrošok sličan onom kod klasičnih elektrošokera. Jedino što je nepoznato kolikog je inteziteta, prenosi English Russia.

U svakom slučaju, iako ublažena, i ovu verziju ruskog ruleta treba izbjegavati u širokom luku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene