Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odgojilo je šest pasa

FOTO: Praščić Prudence misli da je pas

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prudence, koju su od smrti spasili zaposlenici prihvatilišta za životinje, odgojilo je šest pasa. Mala svinja tako, sad misli da je i ona jedan.

Prudence je u azil stigla kad je imala samo nekoliko dana. Bila je vrlo bolesna, no u mjesec dana koliko je tamo, ne samo da je ozdravila već se i sprijateljila sa šest pasa iz azila i postala ravnopravan član 'bande'. Prudence tako, poput svojih dlakavih prijatelja, juri za štapovima i mazi se.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Crikvenici Zabranjen rad skloništu za životinje: Držali pse bez uvjeta i zarađivali, inspekcija nije reagirala godinama Ilustracija U Južnoj Koreji Mesna industrija se opirala, ali nema povratka: Zabranjuje se klanje pasa i prodaja njihova mesa

'Bila je toliko bolesna kad je došla da smo je cijelo vrijeme morali držati u kući i paziti na nju. Nije prošlo dugo i već se sprijateljila sa psićem Henryjem. Kad je došla bila je dvostruko manje od njega, a sad je već dvostruko veća. Obožava se igrati sa spima. Juri za štapom baš kao i oni. Nama to izgleda prilično smiješno, ali njoj je to nekako normalno. Zajedno i spavaju na livadi. Preslatko ih je vidjeti', kazala je vlasnica azila Rosie Catford. Prudence je mješanka između velike bijele svinje i pasmine Duroc. Očekuje se kako će poživjeti do 10 godina. Iako to nije uobičajeno, tj. većini životinja koje dođu u azil se traže novi vlasnici, Prudence je postala miljenica pa su je odlučili zadržati.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene