Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Roditelji uznemireni

FOTO Evo čime je profesorica španjolskog razbjesnila roditelje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna profesorica španjolskog jezika u Teksasu izazvala je bijes roditelja nakon što se otkrilo da je pozirala za Playboy.

Cristy Nicole Deweese (21) profesorica je španjolskog jezika u školi u Dallasu, no prije nego je počela raditi kao profesorica, karijeru je pokušala stvoriti na drugačiji način. S navršenih 18 godina, bila je proglašena djevojkom mjeseca na internetskim stranicama časopisa Playboy, 2011. godine.

Pročitajte i ovo Migranti u SAD-u; ilustracija - 5 Migrantska kriza u SAD-u "Dolazi gotovo milijun ljudi!": Totalni kaos na granici, približava se konvoj kamiona, broje se prve žrtve Migranti u SAD-u; ilustracija - 1 Stvarna prijetnja ili kampanja Ustavnoj krizi SAD-a ne nazire se kraj: "Nije lako razgovarati s osobom koja za sebe kaže da je božji poslanik"

Njezine golišave fotografije objavljene su u veljači te godine, a još uvijek ih se može naći u arhivi na stranicama Playboya. Govoreći anonimno za Dallas Morning News, jedan je zabrinuti roditelj istaknuo kako učenici koriste svoje pametne mobitele kako bi gledali njezine slike te pripadajući video, prenosi International Business Times.

Činjenica je kako su te fotografije nastale prije njezinog angažmana u školi pa ostaje nejasno je li Deweese prekršila bilo kakva etička pravila. Da je situacija 'mutna' u tom smislu, potvrdila je i Debbie Ratcliffe, glasnogovornica ureda za obrazovanje države Teksas.

'Nije to bila ilegalna aktivnost, ali nameće se pitanje je li njezin postupak prekršio etički kodeks', zaključila je Ratcliffe.

Škola zasad šuti po tom pitanju, a glasnogovornik Dallas Independent School Districta, John Dahlander, istaknuo je kako se radi o 'osobnoj stvari, o kojoj se neće polemizirati'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene