Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Savršen trenutak

FOTO: Lopov 'upao' na obiteljski portret

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Evo primjera jedne tipične obiteljske fotografije, s jednim neobičnim detaljem u pozadini. Taj detalj je lopov, koji krade torbu.

Osim što su uspjeli uhvatiti živopisnu obiteljsku sliku, obitelj Myers iz SAD-a je, čini se, odabrala i najbolji mogući trenutak za to. Njihov fotoaparat okinuo je u najboljem mogućem trenutku, kako bi uhvatio podmuklog lopova kako krade torbu ocu obitelji, no on nije niti sanjao kako će ostati ovjekovječen u kadru obiteljske fotografije, koja je snimljena ispred zgrade Capitol, u gradu Madisonu, u Wisconsinu, piše Gizmodo.

Pročitajte i ovo Aktivisti juhom zalili sliku Van Gogha u Rimu ovog puta u rimu VIDEO Aktivisti za zaštitu okoliša ponovno napadaju: Juhom od graška zalili Van Goghovu sliku Muzej umjetnosti Mauritshuis Troje uhićenih Klimatski aktivisti namjerili se i na sliku "Djevojka s bisernom naušnicom": Jedan si na nju zalijepio glavu

>> Turisti slučajno snimili strastveni seks usred mnoštva

'Htjeli smo se uslikati i odlučio sam spustiti torbu, postavio sam fotoaparat na zid i namjestio vrijeme okidanja na deset sekundi. uskočio sam u kadar i nakon slikanja pregledao sliku, i ona mi se svidjela. Tad sam shvatio da mi nedostaje torba pa sam ju krenuo potražiti', ispričao je gospodin Myers.

'Kako nitko nije znao gdje je, odlučio sam ponovno provjeriti fotografiju i pomislio sam kako sam možda lopova uhvatio na djelu. Kad sam vidio kako lopov na slici uzima moju torbu, odmah sam kontaktirao policiju i lopov je ubrzo pronađen. Meni su sve stvari vraćene, a lopov je završio u zatvoru.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene