Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedan korisnik Twittera doživio je bizarnu nezgodu, a svoje iskustvo odlučio je javno podijeliti javljanjima uživo putem poruka na svojem profilu.


'Hej, pogodite tko mora u bolnicu zato što si je ugurao vibrator u g***** i sad ga ne može izvaditi? (odgovor: ja)', prva je poruka koju je korisnik @Grawly objavio na svojem Twitter profilu.

Vezani članci Dubrovačka bolnica (Foto: Dnevnik.hr) Bolnica jednog od najbogatijih hrvatskih gradova među najvećim dužnicima, a problemi su još i veći: "Bezbolan porod ovdje je praktički nepoznanica" Dea Đurđević i Željko Mitrović (Foto: Instagram) Srpska voditeljica objavila prvu fotografiju iz bolnice nakon što joj je autobus otkinuo ruku

>> Objavila golišavu fotku kojoj opis NIJE potreban!

Incident se dogodio u četvrtak navečer, a spomenuti korisnik svoje je poklonike na Twitteru zabavio s 20 poruka, prenosi Huffington Post.

Kako bi dokazao autentičnost svoje priče, @Grawly je objavio i rentgenski snimak svojeg abdomena te i fotografiju CD-a na kojem se nalaze ostale fotografije i podaci o proceduri koju je prošao u bolnici.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook