Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Susret lidera

FOTO Kažu da je ovo najgora fotomontaža ikad!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik SAD-a Barack Obama u četvrtak se susreo s predsjednicom Južne Koreje Park Geun-hye u Bijeloj kući. O tome su izvijestili brojni mediji, među kojima je vodeća južnokorejska informativna agencija. Međutim, o načinu na koji su to oni učinili pisalo se više od samog susreta lidera.

Barack Obama i Park Geun-hye sigurno su se rukovali tijekom svog susreta. Nažalost, čini se kako Yonhap, južnokorejska informativna agencija nije imala pristup fotografijama događaja, pa su se 'snašli', piše The Atlantic Wire.

Pročitajte i ovo Južnokorejski predsjednik i prva dama klopka ili korupcija? Skupocjena Diorova torbica mogla bi koštati vlasti predsjednika moćne države Kim Jin-pyo na Dolcu - 2 Dočekali ga Plenković i Jandroković Šou na Dolcu: Visoki gost iz Koreje nabio šiltericu na glavu pa limune pokušao platiti karticom

>> Je li ovo najgora kineska fotomontaža ikad?

Uzeli su dvije fotografije dva različita događaja, na kojima se vide Obama i Geun-hye te ih spojili tako da izgleda kao da se rukuju. Problem je u tome što je to učinjeno toliko nestručno, da su je strani mediji proglasili nalošijom fotomontažom ikad viđenom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene