Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gospodar 'Cheesus'

FOTO: Isus se 'ukazao' na pizzi od sira

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pizza s tri vrste sira postala je 'medij' putem kojeg se manifestiralo naličje Isusa Krista.

Pizza je napravljena u Brisbaneu, u pizzeriji Posh Pizza, a s obzirom da se na njoj 'ukazao' lik Isusa, odlučeno je da se proda putem eBaya, prenosi news.com.au.

Pročitajte i ovo Screenshot Ukrali Božić VIDEO Uhićeni otmičari: Kidnapirali Isusa i sve snimili, za akciju imali zanimljivo objašnjenje Slika nije dostupna 'Znak snage' Isus se ukazao na zidu! Vidite li ga?!

Sav novac od prodaje bit će namijenjen u dobrotvorne svrhe, tvrde iz pizzerije. 'Pizza je očito blagoslovljena Isusovim likom, koji ju je izabrao kao svoj medij', rekla je Maree Phelan iz pizzerije. Ipak, nije u potpunosti uvjerena da je to lice sina božjeg, ali ono u što jest sigurna jest da se lice tamo pojavilo samo od sebe.

'To definitivno nije lažnjak. Naša pizza s tri vrste sira uvijek nakon pečenja ima vrlo različite boje', dodala je. Bilo kako bilo, zaključila je, što netko možda vidi na toj pizzi, stvar je osobne interpretacije. Patrick McArdle s australskog katoličkog sveučilišta rekao je kako pizza u pitanju definitivno nije čudesno ukazanje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene