Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objavljen pa obrisan

FOTO: Google 'Kiss' View

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od potencijalnih otmičara do ekshibicionista, Google Street View kamere, zabilježile su svoj dio ljudskih čudarija. No jedna od njih, vrući poljubac dvoje britanskih tinejdžera, nakon što je objavljena, netragom je nestala.

S poljupcem tinejdžera Eddieja Batemana i Hayley Moss, nestala i čitava slika dijela ulice u Staffordshireu. Sve što je ostalo jest taman ekran, linija koja pokazuje smjer ulice i obavijest kako 'slika više nije dostupna'. I nekoliko mjeseci, nakon snimanja i objave te fotografije na Googleovom servisu, dvoje tinejdžera su ostali zajedno, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ilustracija Neobično ponašanje Društvenim mrežama širi se neobičan trend tinejdžera: Stručnjakinja objasnila što se događa Ilustracija Policija na nogama Užas u Švedskoj: Upucana tri tinejdžera, prevezeni su u bolnicu

Google nije obrazložio zbog čega je fotografija uklonjena, no vrlo je lako moguće da su to zatražile obitelji dvoje tinejdžera, jer na slici izgleda kao da se upuštaju u nešto više od poljupca. 'Možda izgleda kao nešto više, no to je zapravo bio samo običan poljubac', rekla je Moss.

Mnogi kamere Street Viewa smatraju invazijom na njihovu privatnost, a neki su vozilo sa montiranom kamerom, znali čak i blokirati, revoltirani činjenicom da snima njihove domove. I sama europska unija naredila je Googleovom servisu kako slike mora maknuti s interneta šest mjeseci nakon njihove originalne objave.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene