Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dok nitko nije gledao

FOTO Sve za dobru fotku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Skupina ruskih turista posjetila je Egipat i upustila se u avanturu kako bi napravili fotografije koje možete vidjeti u fotogaleriji.

Prema priči, koju prenosi portal English Russia, skupina ruskih turista ušla je u kompleks u Gizi odmah nakon otvaranja za posjetitelje, a nakon što su sve razgledali, prikrili su se u sjenama jedne od piramida i pričekali tamo da završe ture i da se kompleks zatvori za posjetitelje.

Pročitajte i ovo Eksplozija autobusa u Kairu (Foto: AFP) Prevozio turiste iz Vijetnama Eksplozija turističkog busa u blizini piramida u Kairu: Dvije osobe poginule, 12 ranjenih Egipatske piramide (Foto: AFP) Pronašli su rampu Kako su se gradile piramide? Otkriće koje bi moglo rasvijetliti jednu od najvećih misterija u ljudskoj povijesti

>> FOTO: Ovo bi moglo postati osmo svjetsko čudo!

Nakon što se počelo smrkavati oni su odlučili riskirati i popeti se na jednu od piramida, kako bi fotografirali Kairo i krajolik s vrha.

Skupina je primijetila mnoge natpise na raznim stranim jezicima na vrhu piramide, a jedan je i na ruskom i datira iz vremena posljednjeg ruskog cara, koji se osobno popeo na istu piramidu u prošlosti.

Što je radilo osiguranje, pitate se? Što god da su radili, nestašne Ruse nisu primijetili, niti pri usponu, niti pri silasku. Kazna, da su ih uhvatili, bila bi nekoliko godina u zatvoru. Pogledajte fotografije zbog kojih su odlučili riskirati.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene