Skupina ruskih turista posjetila je Egipat i upustila se u avanturu kako bi napravili fotografije koje možete vidjeti u fotogaleriji.


Prema priči, koju prenosi portal English Russia, skupina ruskih turista ušla je u kompleks u Gizi odmah nakon otvaranja za posjetitelje, a nakon što su sve razgledali, prikrili su se u sjenama jedne od piramida i pričekali tamo da završe ture i da se kompleks zatvori za posjetitelje.

Vezani članci Nastavljaju se palestinsko-izraelski sukobi 01 VIDEO Gaza napadnuta salvom raketa, srušena dvanaesterokatnica: "Bombe su pale na naš ured. Trčali smo i molili se da se vojska ipak povuče" Egipatske piramide (Foto: AFP) Kako su se gradile piramide? Otkriće koje bi moglo rasvijetliti jednu od najvećih misterija u ljudskoj povijesti

>> FOTO: Ovo bi moglo postati osmo svjetsko čudo!

Nakon što se počelo smrkavati oni su odlučili riskirati i popeti se na jednu od piramida, kako bi fotografirali Kairo i krajolik s vrha.

Skupina je primijetila mnoge natpise na raznim stranim jezicima na vrhu piramide, a jedan je i na ruskom i datira iz vremena posljednjeg ruskog cara, koji se osobno popeo na istu piramidu u prošlosti.

Što je radilo osiguranje, pitate se? Što god da su radili, nestašne Ruse nisu primijetili, niti pri usponu, niti pri silasku. Kazna, da su ih uhvatili, bila bi nekoliko godina u zatvoru. Pogledajte fotografije zbog kojih su odlučili riskirati.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook