Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

Fotografija obišla svijet

FOTO Dobro pogledajte tko leži na krevetu iza ove žene

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Fotografija britanskog premijera Davida Camerona kako se mrtav umoran bosih nogu izležava na krevetu obišla je internet.

Britanski premijer David Cameron u posljednje se vrijeme suočava s nizom kritika zbog navodnog nerada i pretjerane opuštenosti.

Pročitajte i ovo Ilustracija Sud odlučio Pijani Karlovčanin zaspao ispred vrata svoje susjede: Sada mora platiti 1000 eura Slika nije dostupna Mijenjajte neke navike Stalno ste umorni? Vjerojatno zbog OVOG!

>> FOTO Naglo zatopljenje rusko-njemačkih odnosa

Sky News piše da je ta teorija dobila pravi zamah nakon što je Emily Sheffield, sestra njegove supruge Samanthe, na Instagramu objavila fotografiju premijera kako bosih nogu leži i drijema na krevetu. Dok se on izležavao, pored njega je stajala njegova crvena kutija s povjerljivim dokumentima.

Na fotografiji se vidi i Emilyna sestra Alice, koja se već dotjerala za svoje vjenčanje, održano u subotu 7. rujna, kada je fotka i nastala. Dan ranije, Cameron je prisustvovao napetom summitu lidera država članica skupine G20 pa se pretpostavlja da mu je trebalo odmora.

Emily Sheffield sada žali što je fotku uopće objavila i samu sebe na svom Twitter profilu naziva 'idiotkinjom' i 'amaterkom'. Ona, inače, radi kao zamjenica urednice britanskog izdanja časopisa Vogue.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene