Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Imaju li šanse?

FOTO 6 ljepotica izraelske vojske lovi ovo...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Barem šest od 20 djevojaka nominiranih za natjecanje za Miss Izraela imat će znanje kako rastaviti i sastaviti automatsku pušku, bit će vične borilačkim vještinama te će moći bez problema napraviti poveći broj sklekova.

Ako se pitate zašto, dogovor je jednostavan - izraelska vojska (IDF) ima šest svojih prelijepih vojnikinja koje pretendiraju za tu prestižnu krunu. Specijalnosti nekih od njih su instruktor padobranaca, operater u zračnim snagama, instruktor voda i logistički specijalist.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vodi se žestoka rasprava Netanyahu pred velikom dilemom nakon iranskog napada: "Napravit ćemo sve što je potrebno" Zapovjednik Islamske revolucionarne garde Hosein Salami Upozorio Izrael Iran poručio da je operacija Iskreno obećanje gotova i da su gađali dvije mete

>> OVAKO se opuštaju pripadnice izraelske vojske na plaži

'Kad sam ušla u to natjecanje, moji zapovjednici su mi dali veliku podršku', rekla je narednica Adi Levy, a prenosi Business Insider. 'Njihovo odobravanje je nešto što stvarno cijenim', dodala je.

Druga vojnikinja, narednica Gaya Shukun, smatra kako vojska i modeliranje mogu ići ruku pod ruku. 'Osjećam odgovornost bolje objasniti što se događa u Izraelu', istaknula je, misleći pritom na svoje iskustvo u vojci i sve što je vidjela i što bi mogla poručiti kao Miss.

Pogledajte fotke izraelskih vojnikinja i procijenite - imaju li ikakve šanse? naše skromno mišljenje je da imaju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene