Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ipak nije zvao djecu

Farmer prosvjednike na svojoj zemlji špricao izmetom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom špricanja je stradala i oskarovka Emma Thompson.

Britanska oskarovka Emma Thompson i njezini istomišljenici iz Greenpeacea našli su se krajem travnja u vrlo smrdljivom okruženju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pao mu kamen sa srca Ako ovo nije kapitalac, što jest? Iz pacijenta izvukli 5 kg tešku 'kakicu' Slika nije dostupna Oh, s*it Rođendansko slavlje joj pokvarila kiša - fekalija iz zrakoplova!

Naime, vlasnik jednog zemljišta u Lancashireu, potpuno je izgubio kontrolu kada je vidio nepozvano društvo na svome posjedu, te je grupu od dvadesetak ljudi doslovno odlučio špricati izmetom.

Istina, stolicu je zapravo prosipao oko neželjenih gostiju, ali snimke ukazuju na to da je dio sadržaja ipak završio i na ljudima koji uopće nisu smjeli biti tamo.

Pojasnimo, Emma Thompson i njezini prijatelji su imali sudsku zabranu pristupa tom zemljištu, no unatoč tome su došli prosvjedovati protiv crpljenja nafte i plina iz škriljevca pomoću hidrauličnog lomljenja stijena smjesom vode i pijeska uz pomoć kemikalija.

Ogorčen zato što od njih ne može raditi, farmer im je odgovorio na već opisan način, a snimka špricanih prosvjednika upravo je postala hit zahvaljujući objavi na platfomi Streamable.

Rekli bi neki, dobro su i prošli, mogao je zvati djecu. 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene