Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pa neka vani bijesne ratovi, elementarne nepogode ili zombiji.


Colin Furze, popularni YouTuber kojeg prati više od milijun i pol ljudi, osigurao se pođe li doista sve na ovom svijetu kvragu. 

Vezani članci Slika nije dostupna Sada znamo kako će izgledati smak svijeta: U Kazahstanu se dan unutar minute pretvorio u noć! Slika nije dostupna 10 situacija u kojima je zamalo došlo do smaka svijeta, a da toga nismo ni bili svjesni

Furze je prije dvadesetak sati na svome kanalu predstavio savršeni bunker za muškarce, u kojemu bi 99% njih bez problema moglo provesti silne mjesece bez obzira što bijesnilo vani - ratovi, elementarne nepogode ili čovječanstvo doista napali zombiji.

Posljedice globalnog zatopljenja poput scenarija filma 'Dan poslije sutra'

Domišljati je Britanac sklonište opremio golemim televizorom, svim mogućim igraćim konzolama, kablovskim programima, internetom, jakim zvučnicima, raznim oružjem i bubnjevima, ali pritom nije zaboravio opskrbiti ga i izvorima energije, sanitarnim čvorom, krevetom i kuhinjom.

Bunker je gradio puna dva mjeseca, a smjestio ga je tri metra ispod zemlje u vlastitome dvorištu (dimenzije su mu 4.9 x 6 metara) i prekrio sa 16 kubičnih metara betona.

Koliko je novaca u njega uložio ne znamo, ali zato znamo da bismo Furzea rado imali za susjeda. Zlu ne trebalo. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook