Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Fantastični idem i ja! Izleti već od 19,99 kn

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Riječka putnička agencija nudi više za manje.

Kako doskočiti potrebi za manjom potrošnjom, a istovremeno se zabaviti i opustiti, dosjetili su se u agenciji Pavletić Tours. Ova agencija simpatičnog slogana 'Idem i ja!' atraktivnim izletima već od 19,99 kn dobiva sve više poklonika željnih izlaska iz dnevne rutine i odmora nakon stresnog ritma.

Pročitajte i ovo Potres u blizini Rijeke Magnitude 3,1 Potres u blizini Rijeke: "Izuzetno jak i glasan zvuk. Kao da je nešto eksplodiralo" Prosvjed radnika Autotroleja Traže bolje uvjete Radnici javnog gradskog prijevoznika u Rijeci prosvjeduju: "Izrabljuje ih se i plaća ispod minimalca"

Putujući kroz različite krajeve Hrvatske s veselim 'Idem i ja!' društvom, naučit ćete mnogo o zanimljivim tradicijima i običajima za kakve zasigurno niste znali. U sjećanju će vam ostati i specifični okusi nakon što kušate autohtonu gastronomiju kraja koji ste posjetili.

Očekujte neočekivano i pripremite se na eksploziju doživljaja koje ćete još dugo nositi u sjećanju i prepričavati.

Zabavite se, opustite i zaboravite na brige uz 'Idem i ja!' novo iskustvo putovanja. Kliknite na neki od niže navedenih linkova i rezervirajte svoje mjesto što prije jer zaslužujete dan odmora. Sve drugo može pričekati.

BRZIM KLIKOM DO UŽIVANCIJE

OPATIJA

Zagrepčani su oduvijek rado pohodili Opatiju bajnu pa to možete učiniti i s 'Idem i ja' ekipom u subotu, 17.03. ili nedjelju, 25.03. Nakon ručka koji je uključen u cijenu od samo 39,99 kn, provedite cijelo popodne u štenji gradom ili pak posjetite Grand hotel 4 opatijska cvijeta gdje vam je osigurana relaksacija u vrhunskom wellness centru. Probudite svoja osjetila te iskušajte čari saune, rimske kupelji ili pak jacuzzija i bazena. Polazak je sa Zagrebačkog velesajma u 8.00 sati.
*U cijenu nije uključeno: 90,00 kn korištenje wellness centra koje je obavezno prijaviti prilikom prijave na izlet. Cijena wellnessa od 90,00 kn ostvaruje se na minimalnoj bazi od 15 osoba.
Ako je Opatija Vaš odabir, kliknite na http://www.idemija.hr/fenomenalni-izleti.aspx

 

NP BRIJUNI

Za samo 29,99 kn Riječani imaju priliku posjetiti očaravajući Nacionalni park Brijuni. Bacite kamenčić u vodu ispred Venerinog hrama, upoznajte neodoljivog papagaja Kokija ili pak slonicu Lanku te prošećite mjestima kojima su hodali John F. Kennedy, Sophia Loren i kraljica Elizabeta II. Izleti su zakazani za 15.03., 17.03. i 24.03. Polazak je sa Trga bana Jelačića u Rijeci u 08.00 sati.
*U cijenu nije uključeno: 50 kuna za ulaznicu u NP Brijune.
Put do Brijuna nalazi se na http://www.idemija.hr/fenomenalni-izleti.aspx

 

SHOPPING U LJUBLJANI

Neki se ipak najbolje opuštaju u kupovini, a kako bi doživljaj bio poseban, odvest ćemo vas u najbolji trgovački centar u u Sloveniji – BTC City u Ljubljani! Za samo 19,99 kn uživajte u šarenim dućanima i ispunite sebi male, skrivene želje ili pripremite lijepo iznenađenje za drage ljude. Svako putovanje počinje prvim korakom pa tako i ovo klikom na link http://www.idemija.hr/idemo-zagreb-za-vec-od-1999-kn.aspx. Na ovaj super povoljan izlet u Ljubljanu Zagrepčani se mogu uputiti 17.03., 18.03., 21.03. ili 24.03. Polazak je sa Zagrebačkog velesajma u 8.00 sati.
Isto uzbudljivo shopping iskustvo očekuje i Riječane na linku http://www.idemija.hr/idemo-rijeka-za-vec-od-1999-kn.aspx. Izleti su zakazani za 16.03., 17.03., 18.03., 24.03. ili 25.03. Polazak je u 8.00 sati sa Trga bana Jelačića u Rijeci.

OSJETITE ZOV PROLJETNOG BUĐENJA
I OTISNITE SE NA SVOJE 'IDEM I JA!' PUTOVANJE

Dodatne informacije o izletima te rezervaciju mjesta možete obaviti putem telefona 051/371 375 i 051/371 369, mobitela 091 223 51 01 ili putem maila idemija@pavletic.hr te na internetskoj stranici www.idemija.com.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene