Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Više koncentracije ne bi škodilo

Evo tko je prava opasnost na cesti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Još jedno istraživanje koje ide u prilog stereotipu o ženama kao lošim vozačima. No, ovaj put ne tiče se cjelokupne ženske populacije.

Da, radi se o ženama, no ne o bilo kojim ženama već o - trudnicama. Najnovije istraživanje provedeno na više od pola milijuna trudnica pokazalo je kako je upravo trudnoća, odnosno njene posljedice, posebno rizičan faktor u prometu, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Autocesta - 2 Troškovi su znatno smanjeni Otvoren novi izlaz autoceste A1: Trebao bi rasteretiti lokalne ceste od kamionskog prometa Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

'Pojavljivanje trudnica u javnosti je RUŽNO I NEMORALNO'

Kad žena ostane u drugom stanju šanse za prometnu nesreću narastu za čak 42 posto. Autori ove studije kažu kako do toga dolazi zbog simptoma trudnoće kao što su mučnina, umor, nesanica te sveukupna smetenost zbog čega češće čine greške u prometu.

Statistički, svaka 50. trudnica doživi prometnu nesreću, a stručnjaci kažu i kako se broj nesreća može smanjiti svjesnim promjenama u ponašanju vozača.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene