Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Valentinovo je i nemate ideju kako bi voljenoj osobi rekli 'volim te'? Evo nekoliko načina na koje to možete učiniti putem društvenih mreža.


Razni su načini na koje svojoj voljenoj ili voljenom možete reći 'sretno Valentinovo'. Možete to učiniti osobno, a možete čak poslati i čestitku. Ipak, danas se ne računa ukoliko to niste učinili javno, putem društvenih mreža.

Evo nekih načina na koji ove godine možete reći 'volim te':

1. Promijenite svoju cover fotografiju na Facebooku

Vezani članci Slika nije dostupna Sandra uz Bandića: Objavila posebnu poruku na Facebooku Slika nije dostupna Ima i onih koji se ne boje strašnih ISIS-ovaca - Već im se itekako rugaju!

Kao cover fotografiju na Facebooku stavite fotografiju svoje voljene osobe kako gleda prema donjem lijevom kutu gdje je vaša profilna fotografija, a za profilnu stavite svoju fotografijiju na kojoj gledate prema gornjem desnom kutu, tako ćete se 'gledati' cijeli dan.

2. Dan retvitova

Svatko tko je na Twitteru i objavljuje svoje misli želi biti primijećen. Stoga, danas možete retvitati sve objave vaše voljene osobe i tako joj reći 'volim te'.

3. Vine: Stop animacija

Iskoristite Vine i napravite jednostavnu stop animaciju koja će biti posvećena vašoj ljubavi. Mashable preporučuje da iskoristiti mogućnosti Vinyeta te dodate glazbu i filtere kako bi vaša animacija bila što slađa.

 

4. Objavite fotografiju na Instagramu

Instagram vam nudi dosta mogućnosti. Objavite fotografiju voljene osobe i ukrasite je raznim okvirima i naljepnicama te objavite na instagramu.

5. Tumblr: GIF

GIF je postao veoma popularan i izvrstan je način da nasmijete voljenu osobu. Samo, budite sigurni da ste 'označili' voljenu/voljenog.

6. Pinterest: Ploča posvećena Valentinovu

Svoju 'ploču' na Pinterestu ispunite romantičnim idejama, tekstovima pjesama koje vas podsjećaju na voljenu osobo i svim ostalim što ta osoba voli. To je jako dobra opcija, posebice ako neku od tih ideja uspijete i realizirati.

7. Snapchat

Izdvojite malo više vremena i pravite nešto zgodno - nacrtajte srca, cvijeće ili pak sebe pored fotografije voljene osobe i pošaljite putem Snapchata. Tih 10 sekundi će ga/je sigurno razveseliti!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook