Obavijesti Video Pretražite Navigacija
66+

Evo kako izgleda flashmob u režiji umirovljenika!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Flashmob akcijama najčešće gledamo mlade ljude, no ovog puta u plesnoj akciji bili su simpatični umirovljenici!

Flashmob akcija je unaprijed dogovoreno, najčešće putem interneta, kratkotrajno okupljanje veće ili manje skupine ljudi, kako bi izveli performans kojim će iznenaditi prolaznike.

Pročitajte i ovo Sandra Benčić Najavili rast Možemo! predstavio program za umirovljenike: "Sve jednokratne mjere su prevara, mirovina nije milostinja" ZET autobusi Stariji od 65 godina ZET objavio upute: Ovako možete ostvariti pravo na besplatan prijevoz

Ovoga puta, u jednom američkom trgovačkom centru,prolaznike su iznenadili umirovljenici. Njihov ples je u početku bio malo nekoordiniran, ali što se njihov broj povećavao bili su sve opušteniji, a ples sve bolji.

S osmijehom na licu pokazali su svima kako se i umirovljenici znaju dobro zabaviti, a usput i rekreirati. 'Doista su nekoliko mjeseci predano vježbali', kaže Dan Dunne, PR trgovačkog centra. Umirovljenika su, osim slučajnih prolaznika, došli vidjeti i njihovi susjedi.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene