Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kosor, Kerum, Severina...

Evo kako će izgledati za 10, 20, 30 godina!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najnovija hit aplikacija za pametne telefone i tablete omogućava nam vidjeti kako ćemo izgledati kad ostarimo.

Raznorazne aplikacije za pametne telefone i tablete nastavljaju zabavljati svoje korisnike. Tako je posljednji hit među njima i aplikacija za 'postaravanje', pomoću koje možete vidjeti kako biste mogli izgledati za 10, 20, 30 godina.

Pročitajte i ovo Mirela Priselac Remi (Foto: Dnevnik.hr) EU IZBORI Glasali i poznati građani Hrvatske: Pogledajte što su poručili s birališta, imaju i posebnu poruku za one koji nisu glasali Populacija stari, a mirovine ne rastu (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Stari kontinent sve je stariji Problem s kojim se ne bori samo Hrvatska: Mirovine će biti sve niže, a broj siromašnih i starih građana sve viši

>> Želite posao pilota? Dopustite da vam pomirišu pazuhe

Aplikacija je vrlo jednostavna za korištenje. Samo odaberete fotografiju koju želite obraditi i pustite da magija učini svoje. Mogu je koristiti i uređaji koji koriste iOS i Android operativni sustav.

Mi smo odlučili provjeriti kako će neki od naših poznatih političara i estradnjaka izgledati u budućnosti. Jadranka Kosor, Nikolina Pišek, Željko Kerum, Zdravko Mamić i Vesna Pusić samo su neki od ljudi za koje smo željeli provjeriti kako će izgledati u starosti. Ostatak možete pogledati u našoj fotogaleriji.

Ukoliko imate ovu ili sličnu aplikaciju, svoje nam fotografije pošaljite na moj.report@novatv.hr, a mi ćemo ih objaviti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene