Najnovija hit aplikacija za pametne telefone i tablete omogućava nam vidjeti kako ćemo izgledati kad ostarimo.


Raznorazne aplikacije za pametne telefone i tablete nastavljaju zabavljati svoje korisnike. Tako je posljednji hit među njima i aplikacija za 'postaravanje', pomoću koje možete vidjeti kako biste mogli izgledati za 10, 20, 30 godina.

Vezani članci Poznati ljetuju u Hrvatskoj - Magic Johnson - 2 Gosti dubljeg džepa postaju ambasadori našeg turizma – ove sezone Jadran vrvi poznatima i slavnima Slika nije dostupna Tko od celebrityja stari poput vina?

>> Želite posao pilota? Dopustite da vam pomirišu pazuhe

Aplikacija je vrlo jednostavna za korištenje. Samo odaberete fotografiju koju želite obraditi i pustite da magija učini svoje. Mogu je koristiti i uređaji koji koriste iOS i Android operativni sustav.

Mi smo odlučili provjeriti kako će neki od naših poznatih političara i estradnjaka izgledati u budućnosti. Jadranka Kosor, Nikolina Pišek, Željko Kerum, Zdravko Mamić i Vesna Pusić samo su neki od ljudi za koje smo željeli provjeriti kako će izgledati u starosti. Ostatak možete pogledati u našoj fotogaleriji.

Ukoliko imate ovu ili sličnu aplikaciju, svoje nam fotografije pošaljite na moj.report@novatv.hr, a mi ćemo ih objaviti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook