Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Hrvatska i Srbija će podijeliti BiH, Albanija će se ujediniti s Kosovom i dijelom Makedonije - samo su neka od predviđanja ruskih stručnjaka za 2035. godinu.


Grupa ruskih stručnjaka, na čijem se čelu nalazi Zbigniew Brzezinski, izradila je mapu 'Nove Europe'. To su učinili na temelju dokumenata CIA-e, ruske službe GRU i još nekoliko izvora.

Vezani članci Pješak na zebri Život mu spasili samo nadljudski refleksi, vozač nije ni pomislio stati Ruski vojni helikopter Mi-8 - 2 Druga tragedija u samo tjedan dana: Srušio se i izgorio vojni helikopter u Rusiji, najmanje četvero mrtvih

Prema njihovim predviđanjima, Hrvatska i Srbija će podijeliti teritorij BiH-a, a nastat će i velika Albanija koju će činiti Albanija, Kosovo i dio Makedonije, piše RTS. Ipak, Hrvatski teritorij će, sudeći prema karti, biti podijeljen. Tako će dio pripasti Srbiji, a manji dio Sloveniji.

>>
FOTO Karta svih ljudi u Sjevernoj Americi!

Serija velikih teritorijalnih promjena započet će u Velikoj Britaniji, gdje će Škotska proglasiti nezavisnost. Katalonija i Baskija će proglasiti nezavisnost od Španjolske što će imati posljedice i u Francuskoj gdje će početi 'raspad multikulturalizma', tvrde stručnjaci. Predviđaju da će na jugu Francuske nastati islamska država, a da će se pokrajina Lorraine priključiti Njemačkoj.

Italija će se, također, raspasti i to na bogati sjever i siromašni jug, a Sardinija i Sicilija će proglasiti nezavisnost. Promjene očekuju i Poljsku koja će se morati odreći dijelova teritorija zbog serije novih sporazuma između Rusije i Njemačke.

Bjelorusija će, predviđaju, postati dio Rusije, kao i djelovi baltičkih država i Ukrajine. Velike promjene se očekuju i na Kavkazu jer se smatra da Rusija neće moći zadržati Čečeniju i Dagestan.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook