Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predviđanja stručnjaka

Evo kako će Europa izgledati 2035.!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska i Srbija će podijeliti BiH, Albanija će se ujediniti s Kosovom i dijelom Makedonije - samo su neka od predviđanja ruskih stručnjaka za 2035. godinu.

Grupa ruskih stručnjaka, na čijem se čelu nalazi Zbigniew Brzezinski, izradila je mapu 'Nove Europe'. To su učinili na temelju dokumenata CIA-e, ruske službe GRU i još nekoliko izvora.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin Jedna od sankcija Rusija upozorava Europu: Naša je odmazda spremna! Izraelski Iron Dome Prijetnje sigurnosti Šef najveće njemačke tvornice oružja upozorio: "Europa bi trebala izgraditi svoju Željeznu kupolu"

Prema njihovim predviđanjima, Hrvatska i Srbija će podijeliti teritorij BiH-a, a nastat će i velika Albanija koju će činiti Albanija, Kosovo i dio Makedonije, piše RTS. Ipak, Hrvatski teritorij će, sudeći prema karti, biti podijeljen. Tako će dio pripasti Srbiji, a manji dio Sloveniji.

>>
FOTO Karta svih ljudi u Sjevernoj Americi!

Serija velikih teritorijalnih promjena započet će u Velikoj Britaniji, gdje će Škotska proglasiti nezavisnost. Katalonija i Baskija će proglasiti nezavisnost od Španjolske što će imati posljedice i u Francuskoj gdje će početi 'raspad multikulturalizma', tvrde stručnjaci. Predviđaju da će na jugu Francuske nastati islamska država, a da će se pokrajina Lorraine priključiti Njemačkoj.

Italija će se, također, raspasti i to na bogati sjever i siromašni jug, a Sardinija i Sicilija će proglasiti nezavisnost. Promjene očekuju i Poljsku koja će se morati odreći dijelova teritorija zbog serije novih sporazuma između Rusije i Njemačke.

Bjelorusija će, predviđaju, postati dio Rusije, kao i djelovi baltičkih država i Ukrajine. Velike promjene se očekuju i na Kavkazu jer se smatra da Rusija neće moći zadržati Čečeniju i Dagestan.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene